- En iyi cevaplar
- 4
Tamam hadi görüşürüz.İşinize gelmeyince taabi neyse ben de sana dil dökemem zaten kapayalım konuyu. Diger dünyada sorarlar hesabını bana düşmez zaten hadi eyw
Tamam hadi görüşürüz.İşinize gelmeyince taabi neyse ben de sana dil dökemem zaten kapayalım konuyu. Diger dünyada sorarlar hesabını bana düşmez zaten hadi eyw
Tamam.Bu arada dinimizce hile kullanmak kul hakki ve ben hakkimi helal etmiyorum !!
Katılıyorum bro bu gece atarız oyun demi laHile yaparken bana "hack" demeleri ( -,-)
Sanane kardeşim ? Kullanır kullanmazVar var.Sizin yüzünüzden sinirden kudurdum ilerdede sinir hastası olabileceğimi düşünüyorum.Siz gurur durmaya devam edin zaten bıraktım oyunu Countere başladım en azından orda az hileci var hadi eyvallah.
Olsa keşkeKatılıyorum bro bu gece atarız oyun demi laSabaha Kadar
iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne alaka laOlsa keşkeSabahın 6'sında kalkıp bilgisayara geçiyorum. Eğer ailem bana kalk falan demeseydi şu ana kadar ben çoktan Allah korusun kör olabilirdim.
Aşırı derecede bilgisayar oynuyorum. O yüzden yani.Ne alaka lakör olman
Hergun sabah 10'a kadar oynuyorum ve gün içinde 4 saat oynuyorum kör olmam gerekmezmi ?Aşırı derecede bilgisayar oynuyorum. O yüzden yani.
Sen değil belki ama ben olabilirim gözler hassas çünkü.Hergun sabah 10'a kadar oynuyorum ve gün içinde 4 saat oynuyorum kör olmam gerekmezmi ?
Bilgisayara oturmak kör etmez sadece gözleri yorarAşırı derecede bilgisayar oynuyorum. O yüzden yani.
Aynnİskeletin ben sudayken durmadan ok atıp canımı azaltması ve benim kaçamayışım![]()