Kanarya577
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
K
Son düzenleme:
Bence sırf benim dediğime göre hareket etme.Biraz daha araştır.Cs goyu hemen hemen her pc kaldırır.Benim eski dual corelu pcmde bile oynayabiliyordum.Ama o masaüstüydü.Laptoplar hakkında çok bir fikrim yok.Fakat arma 3 baya zorlar gibi geliyor.Bende var ve arma 3'ü normal oynayabilsen bile serverlara göre fps daha da düşebiliyor.Harbi mi? Arma 3'ü çok oynamak istiyordum bütün arkadaşlarım da varNeyse artık yeni bilgisayar alınca yüklerim
Cs:go kaldırır ama değil mi eminsin hemen satın alacam da
![]()
Bende tam hatırlamıyorum ama ilk üsttekini dene olmazsa alttakini yine olmazsa biraz daha araştır cs go için.Zaten steamda iade seçeneği geldi diye biliyorum.Oyunda 2 saatten fazla süren yoksa iade edebiliyordun sanırım.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Önüme böyle bi pencere geldi hangisine basacağım
Valla DayZ hiç oynamadım ama duyduğuma göre çok fazla optimizasyon problemi falan var diyorlar.Ama emin değilim.Oyunun minimum sistem gereksinimleri böyle bu arada fazla bir şey istemiyor ama dediğim gibi hiç oynamadım oynayan birine sormakta fayda var.İade seçeneği geldiyse iyi kaldırmazsa iade ederimPeki DayZ'yi kaldırır mı sence çok fazla soru sordum ayıp olmasın
Konu kilit yinede söyliyeyim gtx 630m var 8 gb ram var i7 işlemci var arma3'te 20 fps zor alıyorumTamam Cevabımı Aldım Bugün Cs:go'yu alıyorumKonu Kilit