K

Sizce Sistemim Bu Oyunları Kaldırır mı?

• 2'sini de kaldırır.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Arma 3'ü kaldırır Cs:go'yu kaldırmaz9+

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaldırır ama fps düşümleri yaşarsın

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arma 3'ne bilmiyorum CS:GO için söylüyorum.
Bellek yeterli gibi görünüyor. Dizüstü olduğu için işlemcinin saat devresinin hızı 2.3 GHz normal. Fakat oyun için bunun daha yüksek olmasını isterdim. Çünkü bu işlemcinin hızıyla doğrudan alakalı. Fakat 4 çekirdek olduğu için işlem bölümü yapıp yine 3.4 GHz bir işlemci gibi hızlı olabilir. Ayrıca Intel'de boost teknolojisi gelişmiş 2.3 falan yükselir o. Ekran kartlarının nasıl çalıştığını falan bilmediğim için devam etmeyeceğim. Sesle ilgili ne olabilir onu anlamadım.

Özet olarak: Bellek ve işlemci oynatır. Gerisini bilmem.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Cs go yu ayarları falan kısarak oynayabilirsin.Fakat Arma 3'ü unut derim.Cs ye anca yeten pc'nin arma 3'ü kaldırcağını sanmıyorum.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harbi mi? Arma 3'ü çok oynamak istiyordum bütün arkadaşlarım da var :( Neyse artık yeni bilgisayar alınca yüklerim :) Cs:go kaldırır ama değil mi eminsin hemen satın alacam da :)
Bence sırf benim dediğime göre hareket etme.Biraz daha araştır.Cs goyu hemen hemen her pc kaldırır.Benim eski dual corelu pcmde bile oynayabiliyordum.Ama o masaüstüydü.Laptoplar hakkında çok bir fikrim yok.Fakat arma 3 baya zorlar gibi geliyor.Bende var ve arma 3'ü normal oynayabilsen bile serverlara göre fps daha da düşebiliyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteden kaldırırmı diye cs goya bakabilirsin.Fakat arma 3'ü minimumda açsa bile alma derim.Çünkü asıl önemli olan armada oyunun kendisi değil serverlardır.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İade seçeneği geldiyse iyi kaldırmazsa iade ederim :p Peki DayZ'yi kaldırır mı sence çok fazla soru sordum ayıp olmasın
Valla DayZ hiç oynamadım ama duyduğuma göre çok fazla optimizasyon problemi falan var diyorlar.Ama emin değilim.Oyunun minimum sistem gereksinimleri böyle bu arada fazla bir şey istemiyor ama dediğim gibi hiç oynamadım oynayan birine sormakta fayda var.
VIDEO CARD
Minimum: NVIDIA GeForce 8800GT or AMD Radeon HD 3830 or Intel HD Graphics 4000 with 512 MB VRAM
You Have: GeForce GTX 760

Features: Minimum attributes of your Video Card
RequiredYou Have
Pixel Shader version3.05.0
Vertex Shader version3.05.0
Dedicated Video RAM512 MB3.1 GB
CPU
Minimum: Intel Dual-Core 2.4 GHz or AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
You Have: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz

CPU SPEED
Minimum: Info
You Have: 3.2 GHz

RAM
Minimum: 2 GB
You Have: 8.1 GB

OS
Minimum: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1
You Have: Microsoft Windows 7 Professional Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit

FREE DISK SPACE
Minimum: 10 GB
You Have: 867.4 GB

SOUND CARD
Minimum: Yes
You Have: Microsoft LifeCam VX-5000

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum CS:GO yu açabilirsin fakat Arma 3 ü sanmıyorum. DayZ çok low da açarsın o da oyunu berbat yapar sana önerim RUST falan onuda fastest e oynarsın ama hoşuna gider oyun.