UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet beyler bu sistem ile Call of Duty Ghost ta kaç fps alırım ? Çok bilmediğim için sistem olaylarını anlamıyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Düşükte mi ortada mı bir de nasıl sabitleniyor ?60 Sabitlersin.
Physx Sabitler. Physx'i Ayarlardan Açarsan 60 FPS Sabitler. Tabi Bu Bazı Bilgisayarlarda Geçerli. Qosmio Güçlü Bir Bilgisayar. Ama Isınma Sorunları Var Elbet.Düşükte mi ortada mı bir de nasıl sabitleniyor ?
Isınma sıkıntısı sadece touchpad in sağ tarafın da oluyor onun dışında bir şey yok. Bir de intel in ekran kartı var İntel hd graphics 4000. İkisini mi kullanıyor yok ise ben mi seçmem gerek hangisini kullanacağını ?Physx Sabitler. Physx'i Ayarlardan Açarsan 60 FPS Sabitler. Tabi Bu Bazı Bilgisayarlarda Geçerli. Qosmio Güçlü Bir Bilgisayar. Ama Isınma Sorunları Var Elbet.
60 Demek Kasmadan Oynamak Demek![]()
İkisini Kullanabiliyor. Isınma Sorunu Evet Sağ Tarafta Oluyor Çünki İşlemci Orada İşlemciyi Zorluyorsun Demek Oluyor buIsınma sıkıntısı sadece touchpad in sağ tarafın da oluyor onun dışında bir şey yok. Bir de intel in ekran kartiı var İntel hd graphics 4000. İkisini mi kullanıyor yok ise ben mi seçmem gerek hangisini kullanacağını ?
Alırım tamam da şu fps sabitleme işini tam anlamadım qosmio da oluyor mu oluyor ise de nasıl olur ?İkisini Kullanabiliyor. Isınma Sorunu Evet Sağ Tarafta Oluyor Çünki İşlemci Orada İşlemciyi Zorluyorsun Demek Oluyor bu
Onu Önlemek İçin Güçlü Bir Soğutucu Alman Lazım.
Çok Pahalı Değiller.
Oyunun Ayarlarindan Physxi AçAlırım tamam da şu fps sabitleme işini tam anlamadım qosmio da oluyor mu oluyor ise de nasıl olur ?
Tamam saol kardeşim. Bu forumda yardımcı insanları gördükçe insana bir mutluluk geliyor.Oyunun Ayarlarindan Physxi Aç![]()
Tamam saol kardeşim. Bu forumda yardımcı insanları gördükçe insana bir mutluluk geliyor.
Vallaha ben bilemiyorum. @VerectusGC 'u konuya davet ediyoruzWindows 7 Ultimate 64-bit
Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), -2.5GHz
4096MB RAM
Radeon (TM) HD 7450M
1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
Ben kaç fps alır diye sormayayım. Bu oyunu bu pc kaldırır mı diye bi sorayım![]()
Sisteminiz İyi Fakat Ramdan Kaybediyorsunuz. En Az 6GB Ram Gerekiyor.Windows 7 Ultimate 64-bit
Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), -2.5GHz
4096MB RAM
Radeon (TM) HD 7450M
1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
Ben kaç fps alır diye sormayayım. Bu oyunu bu pc kaldırır mı diye bi sorayım![]()
6 gb ram yapılabilir sanırım. 100 liralık bir bütçe ile.Sisteminiz İyi Fakat Ramdan Kaybediyorsunuz. En Az 6GB Ram Gerekiyor.
Yinede Çalıştırır