V
VerectusGC
Ziyaretçi
Elbette6 gb ram yapılabilir sanırım. 100 liralık bir bütçe ile.
Bilgisayarınız Masaüstümü Notebookmu?6 gb ram yapılabilir sanırım. 100 liralık bir bütçe ile.
Elbette6 gb ram yapılabilir sanırım. 100 liralık bir bütçe ile.
Bilgisayarınız Masaüstümü Notebookmu?6 gb ram yapılabilir sanırım. 100 liralık bir bütçe ile.
NotebookElbette[DOUBLEPOST=1405688394,1405688346][/DOUBLEPOST]
Bilgisayarınız Masaüstümü Notebookmu?
Eğer Ram Slotlarınızda Boş Bir Slot Var İse 2GB Ram Ekleyebilirsiniz.Notebook
Elime para geçerse RAM almayı düşünüyorum. Yardımın ve önerin için teşekkürler dostum. İyi forumlar.Eğer Ram Slotlarınızda Boş Bir Slot Var İse 2GB Ram Ekleyebilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Önerebilirim.
Önemli Değil DostumElime para geçerse RAM almayı düşünüyorum. Yardımın ve önerin için teşekkürler dostum. İyi forumlar.
ekran kartın çok kötü/kötü/eh işte/iyi/çok iyi/hayvan kısmından sınıflandırırsak kötü oluyor maalesefWindows 7 Ultimate 64-bit
Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), -2.5GHz
4096MB RAM
Radeon (TM) HD 7450M
1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
Ben kaç fps alır diye sormayayım. Bu oyunu bu pc kaldırır mı diye bi sorayım![]()
Maalesef öyle ama şuana kadar oyunlarda pek sıkıntı yaşamadım. Tabii full ayarlara almak mümkün değil fakat bf4 gibi bir oyunda normal ayarlarda cidden akıcı oynayabiliyorum.ekran kartın çok kötü/kötü/eh işte/iyi/çok iyi/hayvan kısmından sınıflandırırsak kötü oluyor maalesefsanırım laptop
ilginç baya. Sanırım sistemin baya performanslı amd nin 7450 serisinde bf4 de akıcı oynamak baya iyi. Yada amd 7xxx serisinde baya iyi mekanizmalar kullanmış sanırsamMaalesef öyle ama şuana kadar oyunlarda pek sıkıntı yaşamadım. Tabii full ayarlara almak mümkün değil fakat bf4 gibi bir oyunda normal ayarlarda cidden akıcı oynayabiliyorum.
Tanıdıklarımda aynısını diyor fakat laptop böyle oyunları çalıştırdıktan sonra 1 saate kadar alev alacak gibi ısınıyor. Belki 2-3 yıldır temizletmediğim için olabilir ama oyun keyfi fazla uzun sürmüyorilginç baya. Sanırım sistemin baya performanslı amd nin 7450 serisinde bf4 de akıcı oynamak baya iyi. Yada amd 7xxx serisinde baya iyi mekanizmalar kullanmış sanırsam![]()
gpu z indirip core clock lara da bakmanı öneririm overclocklanmış olarak stabilize edilmiş olabilir kartınTanıdıklarımda aynısını diyor fakat laptop böyle oyunları çalıştırdıktan sonra 1 saate kadar alev alacak gibi ısınıyor. Belki 2-3 yıldır temizletmediğim için olabilir ama oyun keyfi fazla uzun sürmüyorAyrıca en son amd 14.4 sürümünü yükledikten sonra oyun performansları biraz arttı gibi.