suchsurvival
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Bi Dünyada kaç end portal girişi war soliyebilirmisiniz. bizim ark 1tane bulmus baska giriş warsa bende arıyacam.
Bu bilgiyi nerden buldun? Bende bakmak istiyorum.End Portalları 1.0.0'da eklendiğinde her dünyada 3 tane bulunuyordu.
Bu 1.5.2'de değiştirildi.Artık her dünyada 133 adet bulunmakta.
Teşşekür Ederim Serverde Oynuyorum Sürüm 17/18Sadece 1 tane var.
Oynadığın sürüme göre değişir.
O zaman sanırım 3 tane var demek.Çünkü wikide bundan bahsetmiyor.Teşşekür Ederim Serverde Oynuyorum Sürüm 17/18
Teşekkür Ederim Bu Serverler içinde geçerlimi ve 133 adet oldugundan eminmisiniz 1.5buçuk saatir ender gözü ile arıyorum W' ye basan Parmağım AğrıdıEnd Portalları 1.0.0'da eklendiğinde her dünyada 3 tane bulunuyordu.
Bu 1.5.2'de değiştirildi.Artık her dünyada 133 adet bulunmakta.
Teşekkür Ederim cevapladıgın için.O zaman sanırım 3 tane var demek.Çünkü wikide bundan bahsetmiyor.
Önemli değil.Şimdi strongholdun wikisine baktım her dünyada 128 tane olduğunu söylüyor ve heralde hepsinin içinde bir end portalı var.Ama yerleri rastgele olduğu için bence kendini hiç yorma ve arama.Teşekkür Ederim Bu Serverler içinde geçerlimi ve 133 adet oldugundan eminmisiniz 1.5buçuk saatir ender gözü ile arıyorum W' ye basan Parmağım Ağrıdı
Teşekkür Ederim cevapladıgın için.
133'e eminim.Ama bu portallar bayağı birbirinden uzakta.Ayrıca spawnına yakın çıkması aşırı nadir bir şey.Teşekkür Ederim Bu Serverler içinde geçerlimi ve 133 adet oldugundan eminmisiniz 1.5buçuk saatir ender gözü ile arıyorum W' ye basan Parmağım Ağrıdı
Teşekkür Ederim cevapladıgın için.
Ya banada hangi kaynaktan baktığını söylermisin?133'e eminim.Ama bu portallar bayağı birbirinden uzakta.Ayrıca spawnına yakın çıkması aşırı nadir bir şey.
MinecraftYa banada hangi kaynaktan baktığını söylermisin?