Kaç saattir uğraştım yapamadım :/

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamların hiçbir eşyaları kırılmasın yani altın set giydi adam altın set dahi kırılmayacak (kırılmazlık ver demeyin olmaz öle)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Unbreaking:1 DataTagı ekle.

(FAIL :D ben vanilla için söyledim. Skriptte sanırım unbreaking enchantı dışında yok :))

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani unbreaking olarakta olurda ama give olarak vermem lazım yani örn altın zırhı adama give ile verirken 1000 unbreaking olur (denemedim)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
up upp

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ
Bir skript yazmayı deneyebilirim. İlk skriptim olacak. Sen de deneğim :)

5 dkya atarım yazayım bekle.[DOUBLEPOST=1405843484,1405843113][/DOUBLEPOST]Eşya kırılması eventini bulamadım. Başkalarına sorayım yaparım.[DOUBLEPOST=1405843688][/DOUBLEPOST]Edit: Tamam bulduuum... Yazıyorum hemen.[DOUBLEPOST=1405844087][/DOUBLEPOST]Skript'i yazdım. Bekle test edeceğim.[DOUBLEPOST=1405847666][/DOUBLEPOST]Yapamadım yaav :( on item break çalışmıyor.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
On break:
sonrada
cancel event
Yalnız o blok kırmalarında kullanılmıyor mu? Bir de on item break'ta cancel event kullanılamıyor.[DOUBLEPOST=1405852621,1405852579][/DOUBLEPOST]On Item Break
patterns
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:
[on] [player] tool break[ing]
[on] [player] break[ing] [(a|the)] tool
since:2.1.1
Called when a player breaks his tool because its damage reached the maximum value.
This event cannot be cancelled.[DOUBLEPOST=1405852653][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1405852957][/DOUBLEPOST]Yazdığın skript ile blok kırılamıyor. Arkadaşın isteği bu değil.

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript Komutlarından Anlamam Ama Mantığı Şöyle OLmalı:

Herhangi Bir Item in Durability si 10 a İndiğinde Auto-Repair Yapacak