Kaç yılında...

Juicy Justice

İstikbal göklerdedir!
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Selam can dostlar^^ Bugün sizlere, ne cevap vereceğiniz konusunda merak sahibi olduğum bir soru yönelteceğim.

Kaç yılında, kim olmak isterdiniz?

,,Tarihte yapılan hataları önleyebilirdim! İnebahtı Deniz Savaşı sıralarında bir Osmanlı Paşası olmak isterdim.” @PASCIA

,,Tablet besinlerle beslenmek nasıl bir duygu olurdu acaba? 2200'e gidelim!” @İnanılmazz

s-b77c1a1bd16ee1a23843026fd3cab1b892db152f.gif

Cevaplar sizde^^ @Burakzzers @VictoryAndGlory

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fiziği yeniden yorumlamak için Albert Enişte olmak isterdim 20.yy'da...
Bir peygamber olmak isterdim evvel zamanda....

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
2069'da vücudumun %80'i makineleşmiş bir şekilde ölümsüz ve kendim olmak isterdim :D

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
30 Ağustos 1922 tarihinde "Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir. İleri!" emrini vermek isterdim. Bunun için ömrümün geri kalanını bile değişebilirim.
Mustafa-Kemal-Paşa.jpg

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
1 yıl öncesine dönmek isterdim birçok hatayı telafi edeblirdim şuanki yaşamım bile farklı olabilirdi.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sanırsam 2100'lü tarihlerde yaşayan bir zaman yolcusu olmak isterdim ki tarihte istediğim kişi olayım. (Tabii fizik kuralları bana engel olmasaydı)

• Beğen
Reactions: DIO

ToprakM

KEK
Emektar Üye
En iyi cevaplar
49
Bitcoin ilk çıktığı zaman gitmek, donuma kadar bütün paramı ona yatırmak isterdim :kaş::kaş:

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@GoldenStone isimli üyenin boş mesaj yazmaması için foruma üye olurken internet bağlantı kablosunu kesmek isterdim.

Son düzenleme: