Kaçırılan çalışanları bul FULL

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
BEKLENEN AN! KAÇIRILAN ÇALIŞANLARI BUL 2!!!!!!!!!!!!!!! :D BURADA[DOUBLEPOST=1393858877,1393623889][/DOUBLEPOST]ikinci haritayı kimse oynamiyir :'( (asdasdasd)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ben oynadımda ilk harita kadar güzel değildi :p
zaten aceleye gelmişti. Hikayeye alakasız bir ara bölüm de çıkarmayı düşünüyorum. yapımına başladım[DOUBLEPOST=1393957368,1393865053][/DOUBLEPOST]Yeni harita (KÇB3) bundaki gibi zaman makinesi tarzı şeyler içermeyebilir (belkide içerir ;/) ama KÇB1den daha büyük yapmayı düşünüyoruz.... Ve bu arada hikayeden bir spoiler vereceğim: (GörünmezNot Mod on): Stanleye elveda deyin :D[DOUBLEPOST=1393967609][/DOUBLEPOST]kçb3 hakkında spoilerler, haritanın durumunu filan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
paylaşıyorum

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzeldir galiba PC'ye geçince indircem

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ara bölüm dediğim 3. Bölüm olacak... Ve bu 1. Map ile aynı yerde farklı ana karakter ve artıdan sonlar ile :)

Mesaji sahip diakavri alcam :D[DOUBLEPOST=1396381846,1394407667][/DOUBLEPOST]SüperHort mod: Aktif :D

:D Virüstotalini de eklerim hemen yardırmayın.

3. Mapı baya bir dışladım. Yani şu an hiç çalışmıyorum. Minecraft işlerini de -nerdeyse- bıraktım. Birde TGoE adında bir Portal 2 Modu yapacağımdan bahsedeyim. Forumda aktif olacağım ama minecraft işlerinde pek aktif olamayacağım...

SalvorTia

Marangoz
En iyi cevaplar
0
güzelmiş tebrik ederim o kırmızı ve mavi kapıdan önceki yer half-life eski oyunlardaki bi bölüme benzettim bütün odalarada girdim güzel gerçekten tebrikler :D