Kaçırılan Youtuber: Marina Joyce

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Bugün sizlerle gündeme bomba gibi düşen bi konuyla alakalı konuşacağız. İngiltere'de yaşayan Marina Joyce'nin kaçırılmış olabileceği ile ilgili ihtimaller mevcut. Bazı kişilerse bunun bir komplo teorisi olduğunu ve şöhret için yapıldığını söylüyorlar.
Bu videoyu izleyince öğrendim bende bu olayı. Sizin düşünceleriniz nelerdir ?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
"Kaçırılan"

Belki gerçekten İŞİD, İlluminati ve eski erkek arkadaşı tarafından kaçırıldı ama günün sonunda kazanan o oldu. İnanmıyormusunuz bana? O zaman abone sayısına bir bakın birden patlama oldu.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Kaçırılan"

Belki gerçekten İŞİD, İlluminati ve eski erkek arkadaşı tarafından kaçırıldı ama günün sonunda kazanan o oldu. İnanmıyormusunuz bana? O zaman abone sayısına bir bakın birden patlama oldu.
Teori. Bana da erkek arkadaşı kaçırmış olabilir gibi geldi. Elleriyle kalp işareti yapıyor bolca. Bir de sanırım polis asılsız bir olay yüzünden uğraşmaz gibi

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Zincir sesini duyurmaya çalışmış da sanki hangi marka çorabı giyiyorsun diyen kişi bunu biliyormuş gibi yazmış. Bana bu tuhaf geldi.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Teori. Bana da erkek arkadaşı kaçırmış olabilir gibi geldi. Elleriyle kalp işareti yapıyor bolca. Bir de sanırım polis asılsız bir olay yüzünden uğraşmaz gibi
Kaçırılmamış. Polis defalarca evine gelmiş ve bir kaç youtuber'la skype üzerinden kendisi konuşma yaptı.
Bu arkadaş haber sunuyor (arka plana oyun koyarak) İngilizceniz varsa izleyin. 1:23'de başlıyor görüşmeleri

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaçırılmamış. Polis defalarca evine gelmiş ve bir kaç youtuber'la skype üzerinden kendisi konuşma yaptı.
Bu arkadaş haber sunuyor (arka plana oyun koyarak) İngilizceniz varsa izleyin. 1:23'de başlıyor görüşmeleri
Ne bilim videoyu izlerken Elden geldiğince anladım :). Bu arada 5:36 da kızın suratındaki ifadeyi gördünüzmü. Ve sanırım hızlı nefes aldı veya derin bi nefes. Her türlü 2 teoriyi de düşünmeliyiz bence .-. (Kızı gerçekten bulacağımızdan değil. Konuşalım :D)

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Ne bilim videoyu izlerken Elden geldiğince anladım :). Bu arada 5:36 da kızın suratındaki ifadeyi gördünüzmü. Ve sanırım hızlı nefes aldı veya derin bi nefes. Her türlü 2 teoriyi de düşünmeliyiz bence .-. (Kızı gerçekten bulacağımızdan değil. Konuşalım :D)
Birisi neden kendi ayağına zincir bağlasın ki? Zaten en üstteki videodada açıklamış.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Hızlı veya derin nefes aldığı için kaçırılmış olması mı gerekiyor? Bence Drama yaratmaktan fazla bir şey çıkmaz.

PwParadox

En iyi cevaplar
0
Gözlem .-. (Bu arada birbirimize istemsizce kızmayak amaç konuşmak :D)
Kızmıyorum sadece açık bir konuyu neden iyice karıştırmaya çalıştığınızı anlamıyorum. Marina ya da onun hayranları kanalını tanıtmak için böyle bir şey yaptılar ya Marina suçsuzdu ve hayranları böyle bir oyun oynadı ya da Marina dikkat çekmek için yaptı bunu. Her iki şekilde de tanıttı kendisini.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu bence kurgu öyle bir şey olsa oranın polisi anında müdahale yapar.
Yani prim almak üzerine bir oyun.
Bir tane videoda silah var annesi diyor ki,
"o silah oyuncak" onun amacı dikkat çekmek yani inandırıcılık payı katmışlar.