Kaçış Yolunu Bul V1

ekrkllc38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mapı erken yaptım ve güzel oldu umarım seversiniz çok emek sarfettim hiçbir şekilde mcedit vs. kullanılmamıştır.Kuralları spawnda yazıyor.Herhangi merak ettiğiniz birşeyi sorabilirsiniz.Bu arada finalde hikayeyi kestim çünkü apayrı bir konu olacaktı eğer kesmesem V2 de bittiğindeki kaldığınız yerden başlayıp(map değişik olcak)o diğer konuya başlayacağım böylece V2de de ayrı bir konu olacak.
Hikaye:
Gece Arkadaşlarınızla bara gidiyorsunuz.Fakat siz hesabı öderken arkadaşlarınız barı terk ediyor ve evinize tek başınıza gitmeniz gerekiyor.Yolda giderken önünüzde şüpheli siyah bir araç durdu ve sizi kaçırdı.Soyulmuştunuz fakat siz hiçbirşey hatırlamıyordunuz.Sizde eve dönüş yolunu bulmak için çeşitli zorlukları ve görevleri aşmanız gerekiyor.NOT:BURDA BİRAZ KISA KESTİM FAKAT SPAWN YERİNDE AYRINTILI BİR ŞEKİLDE YAZIYOR.
Spawn:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Basit bir redstone devresi kurma yeri :

Mob Savaşının olduğu yer:

Daha çok sayıda Yer ve görevler var fakat ben sürprizi kaçmasın diye sadece 3 tanesini koydum. :)
Uploaded Link :

Dosyatc :

Yorumlarınızı bekliyorum.​

Son düzenleme:

ekrkllc38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumlarını bekliyorum.
S4 mini cihazımdan tapatalk kullanarak gönderilmiştir.[DOUBLEPOST=1393667596,1393532853][/DOUBLEPOST]Güncel +[DOUBLEPOST=1393759931][/DOUBLEPOST]Yorum yokmu??[DOUBLEPOST=1393850014][/DOUBLEPOST]Güncel+

Son düzenleme: