Kadınlar ? Bir kadına kendimizi nasıl aşık ederiz ? Rayandu cevaplıyor

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben (sayı yazdıklarım 100 üzerindendir):
Hobi:Bilgisayar oynamak ve çok şey bildiğini sanıp saçma saçma konuşan ya da kendinden 10 yaş büyük adama klavye başından abi diyenlerle taş*k geçmek
Ego:50
Cesaret:70
Argo konuşma:200
Naziklik:0
Ses:normalde normal ses gibidir ama bazen saçma sapan çıkabiliyor
Somut şeyler:
Banyo: haftada 1 veya 2 kez banyo yaparım k*çım donuyor yoksa
Diş:Günde 1 kez fırçalarım tatilde hiç fırçalamam
Giyim tarzı:Dolaptan eşofman falan alır giyerim
Kas:20 (kas geliştirecek spor olarak hiçbir şey yapmıyorum bazen bi şarkı duyup gaza geliyorum koltuğu yumrukluyorum :/)

Bana en fazla ne olur?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hobi:Bilgisayar oynamak ve çok şey bildiğini sanıp saçma saçma konuşan ya da kendinden 10 yaş büyük adama klavye başından ***** diyenlerle taş*k geçmek
Somut şeyler:
Kas:20 (kas geliştirecek spor olarak hiçbir şey yapmıyorum bazen bi şarkı duyup gaza geliyorum koltuğu yumrukluyorum :/)

Bana en fazla ne olur?
Sana bir şey olmazda yanında bulunan kızlara ne olacağından şüpheliyim.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hobi:Bilgisayar oynamak ve çok şey bildiğini sanıp saçma saçma konuşan ya da kendinden 10 yaş büyük adama klavye başından ***** diyenlerle taş*k geçmek
Somut şeyler:

Bana en fazla ne olur?

Zamanla yerine oturur.

Ben aşırı derecede optimist biriyimdir. Gerçekler dediğim gibi çıkmaz, genelde çok baş yarar.

• Beğen
Reactions: DIO

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Somut şeyler:

Bana en fazla ne olur?
%70 aynıyız

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En azından sınıfta kızlara yaklaşmak için kanka olup sonra parasını sömürten tiplerden değilim :D

AeonTV

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
lise 2den beri aynı kızla çıkıyorum 3yılımız doldu bizim :eek::cool:

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
+1 Sen bu işlerden cidden anlıyorsun bravo fakat benim halim ne olacak yaman :(

Konuyla alakası olabileceğini düşündüğüm bir karikatür. :olgun:
[HASHTAG]#girls[/HASHTAG]​
ヽ( ´ー`)ノ

Son düzenleme:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendeki özellikler: (10 üzerinden)

Ego: OVER 9000 -> Broly Mode Alert!!! Ben efsanevi Süper Saiyan'ım :D
Cesaret: OVER 9000 -> Broly Mode Alert!!! Efsanevi süper saiyanlar hiçbir şeyden korkmaz.
Argo Konuşma: OVER 9000 -> Kahvehanedeki tavla oynayan ağır sarhoş ama kafası yerinde olan erkekler gibi :D

(+ ben, - sevgilim (temsili) ) (not: nadiren içsem de içince kafayı buluyorum.)

-Sarhoş olmuşsun işte içmesen nolurdu sanki?
+Aman aman ben efsanevi süper saiyanım ben sarhoş olmam... (Düştü)
-Ben sana demedim mi içme diye? Şimdi efsanevi süper saiyanım diye nara atarsın işte! :D Mahalleye rezil olduk! Bravo!

Naziklik: UNDER -9000 -> Broly Mode Alert!!!
Ses: ... -> Broly gibi kaba bir sesim var :(

Banyo: Ne gerek var.
Diş: Köpek dişinden beter, tahta rengi desem?
Giyim ve saç tarzı: Evde Broly, dışarıda Ronaldo.
Kas: Eskiden sadece mekik çekerdim, şimdi Broly gibi olmak için kas çalışıyorum.

Sonuç: İğrenç birisiyim.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazın güzel ama pek çok hata var.
Biz kızların bacaklarına, göğüs ve kalça oranlarına bakıyorsak sevişmek için uygun mu diye bakıyoruz. Eğer ciddi düşünüyorsak zaten bu üçlü 2. planda kalıyor ve sevimli, güzel bir yüzü olmasına bakıyoruz. Kızlar da cinsel anlamda kalıplı mı, boyu uzun mu diye bakıyor. Eli yüzü düzgün mü diye bakıyor ciddi düşünürse tıpkı bizim yaptığımız gibi, pek farkı yok.

Bir de oraya "kadınlar erkeklerin cesaretinden hoşlanır" yazmışsın bunlar okuyup 5. kattan hazarfen çelebi gibi atlamasınlar :( "Korkmuyoruuuuuum!.." *Pekmezine ekmek bandılar.

"Farklı olmaya çalışın" yazmışsın yanlış, aksine kızlar sıradan erkeklerden hoşlanır. Farklı davranmaya çalışanları itici bulurlar. Lisede gitar çalan erkekle çıkan kızlar çoktan büyüdü :)

"Kavgada korumaya çalışabilirsiniz" yazmışsın yine yanlış. Kızlar kavgaya bulaşan erkekleri sevmezler. Kızlar güvende olmaktan hoşlanırlar, kavgaya meyilli biriyle güvende hissetmezler.

Ego kısmına katılıyorum, ego olacak, kontrol sizdeymiş gibi. Ama abartırsanız baskıcı bulabilir. "Gidelim mi" değil "gidelim", "yapalım mı" değil "yapalım", "müsait misin" değil "işin yok zaten" vb.

Ben de muay thai yapıyorum ama pek yararını görmedim o açıdan. Zaten kıza "bak ben dövüşçüyüm" dersen "eee?!" tepkisi almak an meselesidir ki bunun yanında basit biri olduğunuzu düşünür. Etkilemeye çalıştığınızı belli etmeyin.

Diş konusuna da katılıyorum. Burada empatiye bile gerek yok dişi sarı bir kızı öpmek ister miydiniz? :)