KadirBerk Photoshop Duvar Kağıdı Çalışmaları

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Merhaba Arkadaşlar !
Bu konumda Yaptığım Photoshop Duvar Kağıtlarını Paylaşacağım.
Herkesi son zamanlarda sarmış olan WatchDogs ile başlayacağım. Göze kötü gözükse de önceki ayrıntılarını görseniz daha da şaşıracaktınız. Hatta o önceki ayrıntılarını da paylaşacağım...

Bunu Sevmediyseniz Bu da var :

İyi Forumlar !

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Evet çok eminim.
Tamam bulanıklaştırma yaptım. Ama sadece onun olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Dikkatli bakarsan Asıl resimde olmayan ayrıntılar göreceksin ikinci resimde. İlk resimse yine çok uğraştırmıyor ancak göze hoş...

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Göze Hiç Hoş Gözükmüyo Sadece Watch Dogs Yazısında Sanki Bi şey Var Sanki O Kadar[DOUBLEPOST=1407141906,1407141829][/DOUBLEPOST]

Bence Bu Daha İyi :D

Thanatos71

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adobe Photoshop CS5 kullandıysan bana ders vermelisin :/ Photoshopda çok kötüyüm :(

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Açıkcası hiç güzel değil sadece bulanıklaştırma var ve gözümü yoruyo :(

flymango

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardesim siz photoshop yaptıgınızımı sanıyorsunuz anlamadım ? watchdogs taki o adamın png sini alıyorsunuz arka plana başka bir resim koyuyorsunuz üstüne watcdogs yaz ismini yaz efektlerden seç yap bumu yani siz gidin minecraftı oynayın bunlar size göre değil kardes

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kardesim siz photoshop yaptıgınızımı sanıyorsunuz anlamadım ? watchdogs taki o adamın png sini alıyorsunuz arka plana başka bir resim koyuyorsunuz üstüne watcdogs yaz ismini yaz efektlerden seç yap bumu yani siz gidin minecraftı oynayın bunlar size göre değil kardes
Photoshop'u unutmuşum <_<. Sen benim yaptıklarımı görsen zaten bu fikrini değiştireceksin (@Red_ anlat ben uğraşamıcam. :) ). Bu arada seni de gördüm çok iyi yaptığını da düşünmüyorum.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Onu Kendim Kırptım Sonra Arka Planları Birleştirip Yanına Watch Dogs Yazdım Oldu mu Kendini Fan Çalışmaları 'nda Her Konuya Kötü Diye Yorum Yapmak İsteyen Kardeş.