KadirBerk Photoshop Duvar Kağıdı Çalışmaları

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar !
Bu konumda Yaptığım Photoshop Duvar Kağıtlarını Paylaşacağım.
Herkesi son zamanlarda sarmış olan WatchDogs ile başlayacağım. Göze kötü gözükse de önceki ayrıntılarını görseniz daha da şaşıracaktınız. Hatta o önceki ayrıntılarını da paylaşacağım...

Bunu Sevmediyseniz Bu da var :

İyi Forumlar !

flymango

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardesim siz photoshop yaptıgınızımı sanıyorsunuz anlamadım ? watchdogs taki o adamın png sini alıyorsunuz arka plana başka bir resim koyuyorsunuz üstüne watcdogs yaz ismini yaz efektlerden seç yap bumu yani siz gidin minecraftı oynayın bunlar size göre değil kardes

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kardesim siz photoshop yaptıgınızımı sanıyorsunuz anlamadım ? watchdogs taki o adamın png sini alıyorsunuz arka plana başka bir resim koyuyorsunuz üstüne watcdogs yaz ismini yaz efektlerden seç yap bumu yani siz gidin minecraftı oynayın bunlar size göre değil kardes
Photoshop'u unutmuşum <_<. Sen benim yaptıklarımı görsen zaten bu fikrini değiştireceksin (@Red_ anlat ben uğraşamıcam. :) ). Bu arada seni de gördüm çok iyi yaptığını da düşünmüyorum.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Onu Kendim Kırptım Sonra Arka Planları Birleştirip Yanına Watch Dogs Yazdım Oldu mu Kendini Fan Çalışmaları 'nda Her Konuya Kötü Diye Yorum Yapmak İsteyen Kardeş.