Yardım Kafa Düşmeme Sorunu Ve baltop Sıralaması Koyma kodu

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Kod:
command /ping:
    trigger:
        send "&aPing &b> &6%player's ping%"

Ping skripti olarak bunu kullanabilirsin ancak WildSkript gerektirir.

Kafa düşürme plugini olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indirmeye gidebilirsin.

zngnern

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir plugininiz veya skriptiniz çakışıyor olabilir. Bu sebepten atmıyor olabilir.

Sorununuz çözüldüyse belirtin lütfen.
hayır çözemedim skriptlerin içinde kafa ile ilgili herhangi bir şey yok hangi pluginlerde olabilir kafa düşme onu kapatayım belki çalışır

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Plugin'de böyle bir özellik bulamadım fakat yere düşmesi bence daha mantıklı ve gerçekçi.
/ping düzeldi mi?

zngnern

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Plugin'de böyle bir özellik bulamadım fakat yere düşmesi bence daha mantıklı ve gerçekçi.
/ping düzeldi mi?
evet ping düzeldi birde bir şey daha isitiyorum

hologram pluginin kullanarak baltop yapmak istiyorum yani spawnın bi yerinde 5 tane npc olacak üstünde istoptaki gibi yazılar yazacak

onun komudunu bulamadım istop <asb-level_name_1> bu fakat baltopu bulamadım onu biliyorsanız söyler misiniz

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
evet ping düzeldi birde bir şey daha isitiyorum

hologram pluginin kullanarak baltop yapmak istiyorum yani spawnın bi yerinde 5 tane npc olacak üstünde istoptaki gibi yazılar yazacak

onun komudunu bulamadım istop <asb-level_name_1> bu fakat baltopu bulamadım onu biliyorsanız söyler misiniz

LeaderHeads plugini ile oluyor bu dediğin özellik ve o plugin ücretli.
Leak olarak kullanmanı tavsiye etmem. Onun dışında Gui Balance kullanarak menülü baltop yapabilirsin.

zngnern

Marangoz
En iyi cevaplar
0
LeaderHeads plugini ile oluyor bu dediğin özellik ve o plugin ücretli.
Leak olarak kullanmanı tavsiye etmem. Onun dışında Gui Balance kullanarak menülü baltop yapabilirsin.
ben burası gibi yapmak istiyorum böyle npcler olacak her bir ismin altında bakiyesi yazacak onun bi kodu vardı unuttum onu arıyorum
Adsız2323.png