- En iyi cevaplar
- 0
Ben Kokoreçim tost değil.Ruhların tek kanıtı montajlı korkunç videolarUzun uzun seninle ruhun varlığını tartışamam maalesef. Bu konuda başka seviyeli bir şekilde tartışabilecek bir şey olursa tartışmaya hazırım.
Sen tostsun.
Ben Kokoreçim tost değil.Ruhların tek kanıtı montajlı korkunç videolarUzun uzun seninle ruhun varlığını tartışamam maalesef. Bu konuda başka seviyeli bir şekilde tartışabilecek bir şey olursa tartışmaya hazırım.
Sen tostsun.
Ben Kokoreçim tost değil.
Hayır ben kokoreçim.Bizim buradaki dönerci tavuk schinitzelinden Taka-Tuka diye bir şey yaptı sen osun.
biyolojik robottan ben kokoreçime İslamın altın çağından islamın en kötü çağına yolculuk kitap serisi 2 kitaptan oluşup 59.90 a satılmaktadır
isteyenler için faceebok: islaminenbadcagı5990.com
sen benden ne istiyon kardeş? tost makinesi falan olmuyor yani:/Bence mantıklı olur.
Ama onun yerine şöyle yapabiliriz. eneratörün içine koyarız sonra tost makinesini jeneratörlü kalbe bağlarız ve tost makinesinin fişini prize takarız olur sana kocaman tost makinesi.
Yada motor takarız 4 tane de teker koyarız elleri bacakları yerine olur sana akıllı araba.
Ama jeneratör elenktiriksiz yerde çalışabiliyor du değil mi ?
Çalışamayan jeneratör alırız daha mantıklı.
Tost var sincap var panda var countryball var...sen benden ne istiyon kardeş? tost makinesi falan olmuyor yani:/
Tost benim hobilerim arasında yer alır...sen benden ne istiyon kardeş? tost makinesi falan olmuyor yani:/