A
Asigo64
Ziyaretçi
aynı kafadayizdizerdim awp scar mp5 m4a1 ak47 deagle c4 bomba pusarım beyaz sarayın karşısına alırdım korumaları susturucuyla c4 le dalardım sonra tak tak headshot
aynı kafadayizdizerdim awp scar mp5 m4a1 ak47 deagle c4 bomba pusarım beyaz sarayın karşısına alırdım korumaları susturucuyla c4 le dalardım sonra tak tak headshot
uçak ta bendenaynı kafadayizbende aynısının benzerini yazdım birlikte saldıralim
bide uçak lazim
Bu yaptığın siyasettir burada bir milletvekilinin adını verip konuşamazsınBarrett M82A1 Alip Tayibi Ve Tum Kötu Yandaşlarini Vururdum
Özellikle Youtubeyi Engelleyene Kafasina Extra 15 Mermi Hediye !
inanin siyaset yapmak için konuşmuyorum duşuncelerimi söyluyorum Youtube vb siteler engelleniyor medyaya surekli baski yapiliyor,vb artik bunlardan biktim eyer siyaset yapacak olsaydim direk parti adi verirdim. Ben herhangi bir partiyi kötuleme veya yukseltme amacinda değilim. parti bile tutmuyorum. sadece görduğume göre karar veririm ve şahsen ulkenin durumu beni uzuyoruçak ta benden[DOUBLEPOST=1401963932,1401963805][/DOUBLEPOST]
Bu yaptığın siyasettir burada bir milletvekilinin adını verip konuşamazsın
Bizi üzmüyor mu gardaş ? neyse biraz ciddileşeyim bu gördüğünü burada anlatmasan daha iyi olurduinanin siyaset yapmak için konuşmuyorum duşuncelerimi söyluyorum Youtube vb siteler engelleniyor medyaya surekli baski yapiliyor,vb artik bunlardan biktim eyer siyaset yapacak olsaydim direk parti adi verirdim. Ben herhangi bir partiyi kötuleme veya yukseltme amacinda değilim. parti bile tutmuyorum. sadece görduğume göre karar veririm ve şahsen ulkenin durumu beni uzuyor![]()
evet o olaydan sonra bencede aynı şekilde sadece kafası güzel olanlar yada... neyse politikaya girmeyelimKafam güzel olsaydı bir milletin bağımsızlığının simgesi olan bayrağı indirir sonra da yakardım .
(Politik mesaj içerir)
şu profil fotonu heç sevmiyrem yawevet o olaydan sonra bencede aynı şekilde sadece kafası güzel olanlar yada... neyse politikaya girmeyelim
neyse konu bozulmasın kafa güzel olsaydı profil fotoma benzemeye calışırdım
|----------