Kafanıza Koyduğunuz ama Yapamadığınız...

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Basit değil mi one piece'i bitirmek (özür kendimi tutamadım)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
678. bölüm ve şu an 70. bölümdeyim bana göre hala uzun bir yolum var -Hafta içi eve 15.30'da geldiğimi düşünürsek gerçek daha uzun bir yolum var :(-

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskişehir'e yaz tatilinde gitmiştim ve Eniştemle dışarıda gezerken geçen kızları falan göstererek şu çıtıra bak bu çıtıra bak bu daha güzel yok bu daha güzel diye muhabbet ediyorduk bir gece ailece çıktık geziyoruz evet bunun bu konuyla ne alakası var? Çünkü kafama koyduğum bir şey vardı O kadar çıtır muhabbetinden sonra kafa bozuldu taktım kafayı bir kıza laf atacaktım ve geçen iki kıza laf attım fakat onlar duymadı (Uuu evet başardı yey!) fakat Teyzem kahkaha atmaktan yerlere yatacaktı ne oldu dedim? Bi şu kızlara baksana dedi bana ve başarımın verdiği havalılıkla kızlara bir daha baktığım sırada onların kız değil travesti olduklarını fark ettim. :olgun: O günden sonra bir daha kızlara laf atma çabalarına girmeyeceğim diye yemin ettim :olgun: Ve bu benim trajikomik kafama koyup ama yapamadığım bir gerek olay. :olgun:

CahiliyaT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskişehir'e yaz tatilinde gitmiştim ve Eniştemle dışarıda gezerken geçen kızları falan göstererek şu çıtıra bak bu çıtıra bak bu daha güzel yok bu daha güzel diye muhabbet ediyorduk bir gece ailece çıktık geziyoruz evet bunun bu konuyla ne alakası var? Çünkü kafama koyduğum bir şey vardı O kadar çıtır muhabbetinden sonra kafa bozuldu taktım kafayı bir kıza laf atacaktım ve geçen iki kıza laf attım fakat onlar duymadı (Uuu evet başardı yey!) fakat Teyzem kahkaha atmaktan yerlere yatacaktı ne oldu dedim? Bi şu kızlara baksana dedi bana ve başarımın verdiği havalılıkla kızlara bir daha baktığım sırada onların kız değil travesti olduklarını fark ettim. :olgun: O günden sonra bir daha kızlara laf atma çabalarına girmeyeceğim diye yemin ettim :olgun: Ve bu benim trajikomik kafama koyup ama yapamadığım bir gerek olay. :olgun:
Zaa ama enisten neden travestilere guzel dediki :p

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaa ama enisten neden travestilere guzel dediki :p

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şurdan sana postalla bir uçan tekme çakarım suratın duvarda dağılır çocuk!
O travestilere güzel demedi onunla gündüz gezerken sürekli kız muhabbeti ederdik gece ise gezdiğimizde ben kafama koymuştum bir kıza laf atacaktım ve attım fakat onlar kız değildi anlattığım şeyi başka organınla okursan böyle olur işte. <_<