Kafasını demir parmaklıklara sıkıştıran Herobrine

Güzelİnsan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine. hepimiz onu çok korkunç ve çok tehlikeli sanarız değilmi ?
Aslında hakkında bilmediğimiz o kadar çok şey varki.
Sonuçta o da karelerden oluşmuş (oda insan gibi minecraft dili ile)
Bir gün herobrine o nefret ettiği Steve ile uğraşmaktan dönerken demir bir köyün demir parmaklıklı merdivenin ortasında 7-8 tane zümrüt görür
zümrütü alması için kafasını 2 demir parmaklıkların arasına sokmak zorunda kalır
zümrütü alır ancak bir türlü kafasını çıkaramaz . Bu arada köylüler tarladan dönmek üzeredir mutlaka bir şey yapıp bu sorunu halletmesi gerekmektedir.
Ama ne yaptıysa halledemez Köylüler gelir..
Brine i gören köylüler hemen Steve yi çağırır steve hemen bir selfie çeker ve instagrama atar
o günden sonra Brine o bölgeyi terketmek zorunda kalır
Ama mesajı şöyledir GERİ DÖNECEĞİM VE O PARMAKLIKLARI SANA YEDİRECEĞİm

Daha fazlası için bloguma beklerim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine zaten insandır mojangın sahibinin kardeşi olarak bilinir (ölmüş bir insandır herobrine) fakat mojangın sahibi oyuna eklediğini söylemez çünkü eklememiştir ve oyundan ilk versiyonlarda korkulduğu için silinmiştir
Yazmadan duramıycam ...
Sen mojangın sahibinin kardesi olarak bilinir mi dedin bu yorumunda .!?
Ahah ne kadar ilginç kişiler var ya

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
istersen araştır
asdfasdf araştır mı ?
İnanıyor musun gerçekten ._." , Böyleleri hala var mı ya
_
Karşiim notch kesin sözle : Benim Kardeşim yok. Herobrine ı ben yaratmadım.! O bir hayalette değil gerçekte değil.!! Lütfen böyle gereksiz şeylerle benim oyunumu bozamyın! , Sen hiç notch un twitlerine bakmıyor musun ? : Ayıp ama böyle yalanlarla kirletmeyin oyunu

Kyuubisa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
herobrine kim sizce? gerçekmi değilmi? kızmı erkekmi? hristiyanmı yahudimi? yoksa müslümanmı? annem neden bu kadar kızgın? neden bu kadar soru soruyom?

Kyuubisa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hortlatsam mi diye korkmadim degil ama neden bunu yazdigimi da bilmiyorum su an :D vay be ben ne abilik gecirmisim ya, simdi de ergenlik geciriyorum. Ileride de büyüdügüm zaman bakarim