OrangeLemon
Let it die
- En iyi cevaplar
- 0
Konuyu baltalamayı bırak ve gitYa bi gitsene saçma sapan "ıhhhh bilmem ne çan ihhhh aslşdkasşldkasşl çan" bu mu sağlıklı.
(Bu işin sonu kötü)
He sanki içmesem ölümsüz olcam
Konuyu baltalamayı bırak ve gitYa bi gitsene saçma sapan "ıhhhh bilmem ne çan ihhhh aslşdkasşldkasşl çan" bu mu sağlıklı.
(Bu işin sonu kötü)
He sanki içmesem ölümsüz olcam
Neyi baltalıyorum ya al atayım iki video şimdi konuyla alakalı mı olcam.Konuyu baltalamayı bırak ve git![]()
Kısa ve öz konuşmak gerekirse evetNeyi baltalıyorum ya al atayım iki video şimdi konuyla alakalı mı olcam.
Tamam o zaman birilerini eleştirirken video atarım bundan sonra.Kısa ve öz konuşmak gerekirse evet
Chuunbyou demo koi ga shitai gibi birşeyti chuunbyounun anlamını bilmiyorum demo ama demek koi sesin demek ga shitai 'da duyabiliyorum demek. Yani Chuunbyou sesini duyabiliyorum gibi bir şey olur çevirirsek.Bir de mirai nikkiden vardı adı neydi unuttum şimdi. yuno muydu yuki miydi her neyse.
bu arada o hestia hangi animedeydi kaç aydır izlemeyi unutuyorum .--.
Neysek neyiz sanane bundanOTAAQQQUUUYUZ NAPÇAN
En fazla ne kadar adamı sinir edebilir kiBana @DandeKitty yetiyor![]()
Sinir etmiyor, onunlayken sanırım saçmalaşıyorum ._. (Çok çılgınlıklarımız oldu onunla köydeyken ._.)Neysek neyiz sanane bundan
En fazla ne kadar adamı sinir edebilir ki![]()
Anladım ._.Sinir etmiyor, onunlayken sanırım saçmalaşıyorum ._. (Çok çılgınlıklarımız oldu onunla köydeyken ._.)