Kahveye Buyrun - Admicos

Sıradaki kişi kim olsun?

  • BurnerTroll

    Kullanılan: 15 37.5%
  • Shrike

    Kullanılan: 9 22.5%
  • Schaffer79

    Kullanılan: 16 40.0%
  • GodofMilker

    Kullanılan: 5 12.5%
  • AzlaazTR

    Kullanılan: 8 20.0%

  • Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
Mesajlar
948
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,256
Puanları
2,290
admicos4.png

Kullanılan Programlar: Autodesk Sketchbook ve Adobe Photoshop CC 2018
Kahveye Buyrun'a hoşgeldiniz! Bu güzel pazar günü ilk konuğumuzla, yani @Admicos'la beraberiz!
1. Öncelikle benle röportaj yapmayı kabul ettiğin için teşekkür ederim, forumda seni köpekleri seven ve kullanıcı adı "Admicos" olan biri olarak biliyoruz; bizlere kendinden biraz bahseder misin?

Adım Ecmel, başka neyden bahsedeceğime emin değilim açıkçası. Kod yazarım, burası Minecraft ortamı iken geldiğim halde fazla Minecraft oynamam. Son zamanlarda genel olarak oyun oynamayı azalttım. Başka diyecek bir şey bulamıyorum yani.

2. Kayıt tarihin çoğu üyeden eski, insan merak etmiyor değil bu forumdaki maceranın tam olarak ne zaman ve nasıl başladığını. Bizlere bundan biraz bahseder misin?

Burayı nereden bulduğumu hatırlamıyorum, ama forumdaki en eski üyelerden birinin (ismini hatırlamıyorum ama profiline mesajım var oradan bulabilirsiniz sanırım) son aktivite tarihinde üye olduğumdan teorilerinizi göndermeye başlayabilirsiniz :)

3. Forumdaki konuların genelde kodlama üzerine oluyor ama birkaç yazılımcıdan farklı olarak Minecraft ile ilgili projeler yapmak yerine daha ilginç şeyler paylaşıyorsun. Bize yaptığın projelerden ve aklındakilerden biraz bahsetmek ister misin?

Dediğim gibi, Minecraft ile ilgili şeyler yapmamın nedeni oyunu fazla oynamamam. Onun dışında yaptıklarım arasında seçebileceklerim:
- Forumda yaşadığım bir iki sıkıntıyı geçirmek için yaptığım Gamer++ (aratırsanız bulabilirsiniz, XenForo 2 ile doğru düzgün stabil sürümü yok dikkatli olun) var. Kategori filtreleme vs gibi güzel özellikler ekliyor foruma (Gruplar gelecek bi ara)
- WildSkript deobfuscatorü yapmıştım bir tane, ki son zamanlarda fazla obfuscateli skript göremediğimden (skript kategorisi filtreli, bkz. önceki şey) fazla kullanışlı mıdır bilmiyorum (forumda WildRide diye aratın)
Daha paylaşılır halde olmayan ama üzerinde çalıştığım şeyler arasında da tamamen modüler bir Discord Botu var, onu yapmaya devam etmeliyim ama onun yerine bütün günü /r/rarepuppers'a bakarak geçiriyorum, yardım gönderin.

4. Kodlamayı sevdiğin aşikar, başka uğraşların var mı acaba?

Yok. Olsa zaten bu kadar zaman işsizce kod yazmazdım.

5. Kullanıcı adın Admicos, biraz araştırdım ama anlamını bulamadım. Eğer varsa bize anlamını ve hikayesini anlatır mısın?

Hikayesi yok, rastgele-msi bir şey, aynı şekilde bir anlamı da yok.

6. Dinozor tabiri kullanabileceğimiz eski üyelerdensiniz, neredeyse forumda neredeyse bütün değişimlere şahitlik etmiş bir üye olarak forumun şu anki hali hakkında ne düşünüyorsun?

Minecraft sunucuları ile ilgili konuların sayısı gereksiz yere yüksek. Sırf "Minecraft Destek" kategorisinden "yanlış kategori" nedeniyle rapor ettiğim konulardan ayrı bir forum açılabilir. Ki Türkiye'de bu kadar aktifliğe neden olacak adam akıllı fazla sunucu da yok. Çoğu sunucu aynı denilebilir. Ki sunucular Faction/Skyblock/<O ara ne popüler ise> sunucusu aç admin/moderatör sat parasını al sunucuyu kapat mantığında yürüyünce adam akıllı sunucu açmanın nedeni de olmuyor. Buradan sunucu açmayı düşünenlere bir mesajım var, Eğer 'Neden sizin sunucunuzda oynayalım?' sorusuna 10 ayrı ve mantıklı neden bulamazsanız o sunucuyu açmayın.

7. Profil resmini sıklıkla değiştiren birisi değilsiniz ama değiştirdiğiniz zaman bir köpek görüyoruz orada, eski profil resminizde de bir köpek vardı. Hikayesini anlatmak ister misin? Ayrıca kendin mi hazırlıyorsun profil resimlerini?

Eski profil resmim, kendi köpeğimin resminden bir ikon çıkartma denememin sonucuydu, ikincisi ise Mozilla'nın Firefox Nightly'de bir günlük kullandığı bir ikon.

8. Benle röportaj yaptığın için tekrar teşekkür ederim, eklemek istediğin başka bir şey var mı?

Hayır yok, ben teşekkür ederim :D

Bu ufak sohbetimiz bittiğine göre, bu konseptle alakalı birkaç şey söylemek isterim. Öncelikle forumdaki tanınmış kişilerle röportaj yapmak çok iyi bir fikirmiş gibi gelmeyebilir kulağa, ancak bana kalırsa bu oldukça iyi bir fikir. Hatta bana kalırsa foruma yeni gelen ya da burayı o kadar da iyi tanımayan kişiler için bunun gibi bir konu, insanlara forumun doğasını tanıtmakta ve yeni arkadaş edinmelerini sağlamakta olabilecek en efektif eylemlerden biri. Admicos'un da belirttiği gibi, sunucu konuları çok fazla ve bunun temel sebebi de insanların forumu arkadaşça bir ortamdan çok reklam yapma aracı olarak görüyor olması. Eğer insanlara bir şekilde burada eğlenebileceklerini gösterebilirsek, bence forumu bir nebze daha aktif kılabiliriz. Herhangi bir görüşünüz varsa belirtmekten çekinmeyin lütfen :D Ayrıca bu konsepti beğendiyseniz, sonraki kişinin kim olduğunu belirlemek için anketi de doldurmanızı tavsiye ederim ^_^ (Eğer ankette olmayan ama röportajını istediğiniz başka biri varsa da iletişime geçmeye çalışırım tabii.)
 


Son düzenleme:

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
58
Beğeniler
1,596
Puanları
2,460
Ruh hali
Yaratıcı bir konsept. Başarılar :şapka:
 

RedFail

Elmas Madencisi
Mesajlar
739
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
473
Puanları
1,090
Resim çok güzel olmuş, ayrıca yaratıcı bir konu.
 

BornToKillTR

Fikirlere Kurşun İşlemez
Mesajlar
184
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
91
Puanları
240
Ruh hali
Okurken hiç sıkılmadım muhteşem!
 

Bernard

Бернард
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
1,286
En iyi cevaplar
61
Beğeniler
2,129
Puanları
5,790
Topluluk psikolojisi için uygun bir konu. Forumda eşi olmayan konu :pala:. Başarılar.
 

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
Forumun sararıp gitmesini engellemeye bir nebze de yardımcı olacak gibi. Başarılar dilerim. :aşık:
 

UberZ00

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
30
Röportaj güzel olmuş, herkese özel resim mi yapacaksın?
 

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
Mesajlar
1,618
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,580
Puanları
4,880
Bir zamanlar gene birisi böyle bir şey yapıyordu sanki, dönmesine sevindim.
 

Üst