Kaldımı böyle sunucu

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle bir sunucu arıyorum uzun zamandır ama malesef yok. Benim görmedigim bir sunucu varsa yazar mısınız ?
-Edit satişi olmucak ne zaman bir sunucuya girsem VIPler uçup kesk20 kiliclariyla daliyor
-Altin Elma kapali olucak
-Lapis kesinlikle olmucak
-Faction olucak
-40 Online olucak ve kesinlikle bot olmucak.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İşte bu yüzden 2 senedir minecraft'ı oyun olarak değil iş olarak görüyorum.
Bende 3 Aydır Oyun Olarak Değil Hile Ortamı Olarak Görüyorum O Yüzden Pek Girmiyorum En Azından Premium Alana Kadar :(

T00RuN

Daima Hedefe
En iyi cevaplar
0
Bir zamanlar lapis yoktu odun keserdik sadece odun yeri vardı hammadde bile yoktu , madene inerdik kolay kazanılmazdı hiçbirşey ah ah o günler.

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende 3 Aydır Oyun Olarak Değil Hile Ortamı Olarak Görüyorum O Yüzden Pek Girmiyorum En Azından Premium Alana Kadar :(
You = Me
Bir zamanlar lapis yoktu odun keserdik sadece odun yeri vardı hammadde bile yoktu , madene inerdik kolay kazanılmazdı hiçbirşey ah ah o günler.
Sen yine çok şanslısın ki öyle güzel hatırı sayılır bir ortamda bulunmuşsun Ben Minecraft'a başladığım zaman lapis vardı ve ormandaki evimizi claim buguyla yağmalamışlardı. İlk defa bir oyunda o kadar çok kızmıştım sinirlenmiştim ve Minecraft'a başladığım yıllarla alakalı sadece 2 - 3 güzel anım var geriri rage quitten ibaret dostum.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Türkiyede Faction = Lapis , Viplerde P465841641 Set , Oyuncu Kitleri P5
Yabancılarda Faction = Lapissiz , Raid , Emek , Eğlence

işte bu yüzden yabancı serverlerde oynamayı daha çok seviyorum.
Başka Bir Mod Çıkmalı ve herkes ona yönelmeli. Türkiyede Factionun düzelmesi imkansız :(

Son düzenleme:

Wiltnosth

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hile varsa oynanmıyor ne olursa olsun :(
Hileyi yazmamışsın daa ona da çözüm yok dimi :/
Sağlam bi koruma lazım en azından.