Ben "son sürüm 1.8 pvp'li sunucu" dedim, yani: 1.12.x veya bu ay/önümüzde ki ay çıkacak olan 1.13.x sürümü.Düşüncen çok yanlış, fakat yinede söylemek isterim ki 1.8 sürümü ile girişler açık! Kısacası 1.8 ile de sunucuda oynaya bilirsiniz.
Sorun şurada ki bahsetiğiniz şey bana göre biraz mantıksız 1.12 sürümünün PvP sistemi olabildiğince kötü bir duruma sokuldu.Ben "son sürüm 1.8 pvp'li sunucu" dedim, yani: 1.12.x veya bu ay/önümüzde ki ay çıkacak olan 1.13.x sürümü.
Aslında 1.8 pvp plugini kullanılabilir, daha yüksek bir performans (eski pvp sistemi) için farklı bir client kodlanılabilir. Ama neyse, karışmıyorum çünkü sunucuyu açan ben değilim.Sorun şurada ki dediğiniz şey biraz mantıksız bana göre 1.12 sürümünün PvP sistemi olabildiğince kötü bir duruma sokuldu.
şu yazdığın ilk satıra o kadar çok güldüm ki hahaha, 1.9pvpsine geçipte önceki sürümlerde oynayabilen bul bana lütfen. Çöpten farkı yok 1.8pvp sisteminin yaptığın tek şey sol tık spamlamak, 1.9 olduğunda 2.elin sağladığı bir sürü seçenek, yep yeni hasar komboları (1.8 ve altındaki bütün comboları rahatlıkal yapabilirsiniz bunlara ek olarak) balta mekaniği ve aklına gelebilicek daha tonlarca yeni detay var eksik olan tek şey artık saçma bir şekilde sol tık spamlamıyoruz. 1.9+ kit pvp sunucularına gir gör bak bakalım ordaki iyi oyuncular mı gerçekten "yetenekli" dedirtebiliyor yoksa 1.8'deki sol tık spamcılarına mı yetenekli diyebiliyosun makro olup olmadığını bile anlamakta zorlanıyorumDüşünceler hiç beklediğim gibi değil, 1.7, 1.8 PvP si tartışmasız 1.9 dan daha iyidir. Ayrıca unutmayın PvP mekaniğini standart mekaniklerin dışına özel kodlanmış eklentilerimiz sayesinde farklı bir konuma getirdik, kısacası dediklerinizin yapıla bilmesi için sunucunun tekrar yapılandırılması ve eklentilerin yeniden yazılması gerekli. Bu iş için ise yeterince vakit ben ve ekibimiz için maalesef şu anda yok.. Sunucu 1.7 ve 1.8 tabanlı olarak 1, 2 hafta içinde siz oyunculara salınacaktır..
Yaptığınız yorumların hepsi beni hayal kırıklığına uğrattı. Umarım her şey güzel olur ve gün geçtikçe sizinde sunucumuz sayesinde 1.7 ve 1.8 PvP hakkında bulunan fikirleriniz tamamen değişmiş bir şekilde karşımıza çıkar.... (1.11 Sürümü için Andora ağı 2 ana kola ayrılacak fakat bu işlem için bir kitlemizin olması gereklidir)
Bu konuyu burada daha fazla tartışmaya gerek yok ben kendi fikirlerimi belirttim ayrıca sende kendi fikirlerini, Bu arada halen sözümün arkasındayım 1.9 PvP sistemi ile oynadım fakat PvP sistemi bana göre bir yüz karası, bana göre değil. İyi forumlar dilerim!