Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten uğraşılmış ve başarılı bir çalışma, tek beğenmedim kısım prefixler bana hitap etmiyor onu da düzelttim. Belki de ilerideki plugin paketi yapımlarında senden ihlam alacağım. Kim bilir ^^
Gerçekten uğraşılmış ve başarılı bir çalışma, tek beğenmedim kısım prefixler bana hitap etmiyor onu da düzelttim. Belki de ilerideki plugin paketi yapımlarında senden ihlam alacağım. Kim bilir ^^
Yorumun için teşekkürler. İlk defa plugin paketi düzenledim. Kendi sunucumda kullanıyordum sunucuyu kapatınca paylaşma kararı aldım. Bu paketle 100 kişiye ulaştım umarım senin sunucun daha iyilerini görür. İyi forumlar!
Bu konuda hakkında bir bilgim yok. Bir oyuncum başkasından satın aldığını ve kullanabileceğimi söyledi. Detaylı konuşmak istersen discord: LPX#7006
Yorumun için teşekkürler.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.