Kale haritasi AkanCe farkıyla

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Zaten boyle bir konu acmistin bu videoyu o konunda paylasabilirdin.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
"Güzel bir harita yaptık, uğraşarak."
Hadi birazcık hesap yapalım. Kalenin üstten görünümüne göre baktığımızda yaklaşık 14x14 Olduğunu kolayca görebiliyorum. Üstüne bir de "Biraz küçük oldu arkadaşlar" diye kendin söylüyorsun. Hem düzgün bir yere bile yapmamışsın. Hem bu tarz için onca saat harcanarak yapılmış haritalar var. Olay şu ki sizde minik bir tasarımdan başka bir şey göremiyorum. En fazla 30 dakika. Tabi emeğe laf etmek de olmaz. (!)
Yani birisinin onca uğraş ile yapılmış dev gibi bir haritada mükemmel tasarımlar ve İcatlar ile *Cannonlar ile* Oynaması mı daha eğlenceli olur, yoksa sizin bu minik 14x14 deniz kenarı haritanızda mı?
Eh, yani olmamış. No.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu kimse çalmaz ki çalsa bile çalanın çaldığı emeğe yazık. Mimarlıktan soğudum şuanda. Yürü gidelim Osman.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ban yerim diye korktum yeni uyeyim ondan

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Akance Farkıyla" dedin,acaba güzelmi diye bi girdim.Girmez olaydım.Buna kale diyorsan,açıkçası kale görmemişsindir.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim şu anda yaptım map var kaleler şekli guzelmi daha buyutcem guzelse yoksa yeni stilmi yapiyim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ergenlik yaş :-13 sesim değişiyor video like ve yorum ve lütfen dalga geçmeyin ya sizede oldu yada olmadı :(