Kale Yapımım %55

eyup0241

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kendine çok güvenme bence
we felan kullanılmadaan yapıyorum birde sadece dış dizayn değil iç tasarımda mevcut
we kullanmaman umrumda değil ben de böyle bir kaleyi wesiz yapdım surunu yapmam 1 hafta aldı
içerideki tasarımları da 2 hafta fazla abartma ama online saatin az olabilir.
Bu arada güzel olmuş içine eski zamanlarda bulunan 1-2 dükkan yapabilirsin demirci,han vs.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
we kullanmaman umrumda değil ben de böyle bir kaleyi wesiz yapdım surunu yapmam 1 hafta aldı
Bu arada güzel olmuş içine eski zamanlarda bulunan 1-2 dükkan yapabilirsin demirci,han vs.
demeyeyim demeyeyim diyorum ama dostum sen önce küçük yapılarınla beğeni toplamaya bak böyle bir şey yapmışsın arkadaşın yaptığı şeyi küçümsüyorsun biraz insaf :/
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

OttoMan52

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
demeyeyim demeyeyim diyorum ama dostum sen önce küçük yapılarınla beğeni toplamaya bak böyle bir şey yapmışsın arkadaşın yaptığı şeyi küçümsüyorsun biraz insaf :/
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kardeşim ben o kişiyi küçümsemiyorum bunu bil biraz konuyu taciz edercesine konuşuyo oyüzden
ha bu arada benim eski konulara bi bakıpta mesaj atsan hani eski konularda beğeni aldım merak etme sen onu hiç dert etme[DOUBLEPOST=1393183512,1393183278][/DOUBLEPOST]
haklısın kardeş bi şeyin uzerinde çalışınca gına geliyo yavaş yavaş canım isteyince ama ilk başladığımda surlar 1 hafta sürdü bundada günde 1saat 1,5 saat felan ayırırdım

Bedzey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ve güzel bir yapı. Çok emek harcamışsın belli devamını bekliyorum :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi