OttoMan52
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
konu ölmedi aslında yapıya devam ettiğim için bu konu ölmedi dostumUplamayin artık konu ölmüs.
konu ölmedi aslında yapıya devam ettiğim için bu konu ölmedi dostumUplamayin artık konu ölmüs.
Böyle Bir Şeyi 1 Ayda Yaparım Fazla Abartma.Şaidi olayım; 3 aydır bunun üzerinde uğraşıyor.
kendine çok güvenme benceBöyle Bir Şeyi 1 Ayda Yaparım Fazla Abartma.
we kullanmaman umrumda değil ben de böyle bir kaleyi wesiz yapdım surunu yapmam 1 hafta aldıkendine çok güvenme bence
we felan kullanılmadaan yapıyorum birde sadece dış dizayn değil iç tasarımda mevcut
we kullanmaman umrumda değil ben de böyle bir kaleyi wesiz yapdım surunu yapmam 1 hafta aldı
içerideki tasarımları da 2 hafta fazla abartma ama online saatin az olabilir.
Bu arada güzel olmuş içine eski zamanlarda bulunan 1-2 dükkan yapabilirsin demirci,han vs.
demeyeyim demeyeyim diyorum ama dostum sen önce küçük yapılarınla beğeni toplamaya bak böyle bir şey yapmışsın arkadaşın yaptığı şeyi küçümsüyorsun biraz insaf :/we kullanmaman umrumda değil ben de böyle bir kaleyi wesiz yapdım surunu yapmam 1 hafta aldı
Bu arada güzel olmuş içine eski zamanlarda bulunan 1-2 dükkan yapabilirsin demirci,han vs.
1 saatte yapdım anca bu kadar zaten can sıkıntısından yapdımdemeyeyim demeyeyim diyorum ama dostum sen önce küçük yapılarınla beğeni toplamaya bak böyle bir şey yapmışsın arkadaşın yaptığı şeyi küçümsüyorsun biraz insaf :/Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1 saatte daha iyisini yapabilirdin. Arkadaşın zamanı kullanamamısna laf ediyodun zaten sen de 1 saatte bunu yapabilmişsin. Neyse1 saatte yapdım anca bu kadar zaten can sıkıntısından yapdım
kardeşim ben o kişiyi küçümsemiyorum bunu bil biraz konuyu taciz edercesine konuşuyo oyüzdendemeyeyim demeyeyim diyorum ama dostum sen önce küçük yapılarınla beğeni toplamaya bak böyle bir şey yapmışsın arkadaşın yaptığı şeyi küçümsüyorsun biraz insaf :/Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
haklısın kardeş bi şeyin uzerinde çalışınca gına geliyo yavaş yavaş canım isteyince ama ilk başladığımda surlar 1 hafta sürdü bundada günde 1saat 1,5 saat felan ayırırdımwe kullanmaman umrumda değil ben de böyle bir kaleyi wesiz yapdım surunu yapmam 1 hafta aldı
thank youBüyük ve güzel bir yapı. Çok emek harcamışsın belli devamını bekliyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bugun yapiyoruz dimithank you
Okulda 6 da çıkıyom 8 de evde olrum musaitsen yaparikBugun yapiyoruz dimi
8 uyar tamamOkulda 6 da çıkıyom 8 de evde olrum musaitsen yaparik
ST18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi