Kalite nelere bağlıdır? (SURVİVAL sunucusu, SİSTEM demeyin!)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1. dediğini yapabilirim. 2. dediğin maden olayını pek anlamadım. Crafting sisteminde farklı zırhlar da güzeldir. 1. dediğini dikkate aldım Maden olayını anlamadım, yapmaya çalışacağım.

Örnek de almıyacaksak, konu kilit zaten direk. :) Diğerleri örnek vermeye devam edebilir. :) :p
İnsanlardan aldığın fikirlerle sunucu açmaya çalışıyorsun, ne kadar başarılı olabilirsin sence? Özgün olmazsan iyi bir yere gelemezsin. Şuanda neredeysen hep orada kalırsın.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
bence istediğin kadar kaliteli yap yetkili kalitesizse boş iş, istediğin kadar kalitesiz yap yetkili kaliteliyse yine boş iş, ikisinide dengelemen gerek kaliteliyim diyosan yorumu dikkate alma (spam mesajlarına döndü bu neyse)

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnsanlardan aldığın fikirlerle sunucu açmaya çalışıyorsun, ne kadar başarılı olabilirsin sence? Özgün olmazsan iyi bir yere gelemezsin. Şuanda neredeysen hep orada kalırsın.
Haklısın. Düşüncene saygı duyuyorum.

bence istediğin kadar kaliteli yap yetkili kalitesizse boş iş, istediğin kadar kalitesiz yap yetkili kaliteliyse yine boş iş, ikisinide dengelemen gerek kaliteliyim diyosan yorumu dikkate alma (spam mesajlarına döndü bu neyse)
Ahah, teşekkürler kardeşim. Arada sinirlenince kayış kopuyor ama, SABIR. Hayırlısı diyelim.

İp Versene Kardeş Servere Bakcam
Sunucu aktif değil. 2 hafta ara verdim. Malum sınavlarım başladı, bende boş zamanlarım da sunucuyu güzelleştirecek şeyler arıyorum.
Skype adresimi ekleyerek güncel haberleri alabilirsiniz. dranklorge_13 skype adresimdir.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaliteli bir sunucu yapman gereken şeyler iyi bir reklam
İyi bir kadro.
İyi bir plugin vs vs.
İyi bir tutum lazım.
Elin biraz acık olacak [para konusunuda yani]
İnsanlardan aldığın fikirlerle sunucu açmaya çalışıyorsun ki bir yandan iyi bir yadan kötü aslında bunu kedin düşünmen gerek milleten her daim fikirler alırsan kafan karışır biraz.

Arkadaşlara katılıyorum.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Adam akıllı yetkililere bağlıdır kalite. Yetkili adam olmadıktan sonra o sunucu bütün sunuculardan iyi olsun yinede fark etmez... Küfreden, ego kasan yetkililer olduğu sürece sunucunda en ufak gelişme gösteremezsin. Ayrıca kalite demek özgünlük demektir. Ne kadar özgün olursan o kadar kalitelisin demektir. Gidip insanların haritalarını çalıp sunucu açmaktansa özgün olup kendi haritanı kendin yapmalısın. Gidip hazır plugin paketi indirmek yerine özgün olup kendin paket yapıp o paketi kullanmalısın sunucunda. Bunları yaptıktan sonra da tutmuyorsa artık tek suçlusu lapis hayranı yaş kitlesi küçük oyuncular. İnsan ben elimden geleni yaptım diyebilmeli. Bunu diyebiliyorsan kalitesin demektir.

Uzun oldu biraz sanki :)

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaliteli bir sunucu yapman gereken şeyler iyi bir reklam
İyi bir kadro.
İyi bir plugin vs vs.
İyi bir tutum lazım.
Elin biraz acık olacak [para konusunuda yani]
İnsanlardan aldığın fikirlerle sunucu açmaya çalışıyorsun ki bir yandan iyi bir yadan kötü aslında bunu kedin düşünmen gerek milleten her daim fikirler alırsan kafan karışır biraz.

Arkadaşlara katılıyorum.
Kafa karıştıracak bir şey yok. Plugin paketimiz yaptırılıyor. Mimarileri ben kendim yapıyorum. Para konusunda çok şükür panelde ayıptır söylemesi Allah elimizden almasın 200 TL'den fazla kredi var. Kadro olarak şu an konu açıcaktım MOD alımı için.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafa karıştıracak bir şey yok. Plugin paketimiz yaptırılıyor. Mimarileri ben kendim yapıyorum. Para konusunda çok şükür panelde ayıptır söylemesi Allah elimizden almasın 200 TL'den fazla kredi var. Kadro olarak şu an konu açıcaktım MOD alımı için.
Kesinlikle reklamcı vs almayın sunucu kalitesini düşürür.

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adam akıllı yetkililere bağlıdır kalite. Yetkili adam olmadıktan sonra o sunucu bütün sunuculardan iyi olsun yinede fark etmez... Küfreden, ego kasan yetkililer olduğu sürece sunucunda en ufak gelişme gösteremezsin. Ayrıca kalite demek özgünlük demektir. Ne kadar özgün olursan o kadar kalitelisin demektir. Gidip insanların haritalarını çalıp sunucu açmaktansa özgün olup kendi haritanı kendin yapmalısın. Gidip hazır plugin paketi indirmek yerine özgün olup kendin paket yapıp o paketi kullanmalısın sunucunda. Bunları yaptıktan sonra da tutmuyorsa artık tek suçlusu lapis hayranı yaş kitlesi küçük oyuncular. İnsan ben elimden geleni yaptım diyebilmeli. Bunu diyebiliyorsan kalitesin demektir.

Uzun oldu biraz sanki :)
Plugin paketi hazır değildi, Haritalar çalıntı değildi. Ego kasan yetkililer yoktu tek yetkili bendim ki 2 tane de Aklı başında REHBER'im vardı. Şimdi buradan anlamışsınızdır, Neden 15 yaş üstü rehber aldığımızı. Gerçi akıl yaşta değil, baştadır ama. Güvenilmiyor ki.
Kesinlikle reklamcı vs almayın sunucu kalitesini düşürür.
Reklamcım bulunmamakta. :p

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Plugin paketi hazır değildi, Haritalar çalıntı değildi. Ego kasan yetkililer yoktu tek yetkili bendim ki 2 tane de Aklı başında REHBER'im vardı. Şimdi buradan anlamışsınızdır, Neden 15 yaş üstü rehber aldığımızı. Gerçi akıl yaşta değil, baştadır ama. Güvenilmiyor ki.

Reklamcım bulunmamakta. :p

Akıl yaşta değil baştadır fakat aklı başa getirende yaştır. Eğer öyleyse sen elinden geleni yapmışsın demektir dostum.

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Akıl yaşta değil baştadır fakat aklı başa getirende yaştır. Eğer öyleyse sen elinden geleni yapmışsın demektir dostum.
Elimizden gelenin en iyisini yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Benim konuya ekleyebileceğim şeyleri özelden mesaj at lütfen. Yardım da bulun çok sevinirim. Karşılıksız kalmaz. :p

Orman atlamalı mı olsun? Yoksa direk çıkınca ws açılsın mı?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen survival tarzı bir sunucudan bunların hiçbirini beklemem. Düzgün oturmuş bir sistem isterim rütbe falan bu tür şeylere gerek yok ben oraya online insanlar ile hayatta kalma deneyimi için giriyorum. Survival sunucudan düzgün bir kitle beklersin. Bunlar boş benim için.

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şahsen survival tarzı bir sunucudan bunların hiçbirini beklemem. Düzgün oturmuş bir sistem isterim rütbe falan bu tür şeylere gerek yok ben oraya online insanlar ile hayatta kalma deneyimi için giriyorum. Survival sunucudan düzgün bir kitle beklersin. Bunlar boş benim için.
Kitleyi oluşturan da bunlardır zaten. İnsanlar artık yenilik arıyor. Yorumun için teşekkürler.