- En iyi cevaplar
- 83
HUB a çevirmek aslında biraz tehlikeli çünkü zamanlama iyi ayarlanmazsa dağılma ihtimali var bence çünkü ben tüm oyuncumu huba çevirken kaybettim ayrıca hub konusunda bilgim yoktu o zamanlar hemde çok uzun sürmüştü bundan dolayı insanlar gitmişti yani hub yapmak istiyorsan iyice araştır ve öğren sonra bir kaç gecede hallet bitir temelini sonra gerekirse geliştirirsin. Alım soran tayfaya gelirsek o tayfa hiçbir zaman yok olmaz fakat benim düşüncem şu yönde o alım soran tayfa sunucu kaliteliyse ve online yüksekse tamam bura kaliteli ve online yüksek bura bizi takmaz mantığını kullanıyorlar galiba bundan dolayı belli bir süre sorup duracaklardır onları umursamayacaksın bu kadar yani sorup dursunlar.Peki sunucuya girenlerin yetki isterim kelimesini söylemesini nasıl engelleyeceğiz büyük serverlerde nasıl engellemeyi başarıyorlar bu durumu skriptle sonuçta alım varmı yazana oto ban atacak halimiz yok. Bu arada çok iyi anlatmışsınız.Sunucunun hub olmasına karar verdim. En azından bu sürekli tür değiştirmenin önüne geçecektir.
Ancak hub olunca oyuncular dağılır gibi bir şey duydum. Kolay olacak şekilde çoğu oyunu op yapmayı düşünüyorum boss sistemi olayını vssini anlamasamda pek. Öyle gitcek sunucu ama asıl merakım nasıl yetki isteyen kitleyi durdurabiliriz adam gibi oynayacak oyuncular bulabiliriz. Ayrıca trde fazla bilinmeyen oyunları eklemek istiyorum tutacağını düşünüyorum.