Kaliteli Video Çeken Kanallar Arayanlara Örnekler

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bizim kanalımızdan bahsediyim başta :D :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

evet arkadaşlar öncelikle Huahwi geliyor tabii :D adam feci HG oynuyor ve izlerken zevk alabileceğiniz bir kanal:

bunun Türk versiyonları var tabii ama orjinalı budur.en iyi challengeleri yapan adamdır huahwi ve en iyi HG oyuncusudur fakat duyduğuma göre sınavları varmış işte anladınız bu yüzden 3 aydır video çekemiyor.MCSG de 6. idi 12. oldu oynamadığından beri... 6. olduğuna falan bakmayın eminim ki MCSG 1.si Gravey4rd'den iyi oynuyo ki onu öldürdüğü bi video da var
neyse işte bir de GaddarCraft var tanıdığım falan da değil MCSG de tanıtırken bi baktım güzel video çekiyo ama o da inaktif şu an yinede ben iyi videolar çektiğini düşünüyorum neyse işte zaten youtubeye GaddarCraft yazsanız bulursunuz zaten de ben yine link veriyim :
(huahwi türk versiyonlardandır)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sanki biraz reklam kokuyor bu konu. :) Video görüntüleri güzel görünüyor fakat sadece dışarıdan görüntü yetmez kaliteli bir video çekmek için. Bence görüntüyle birlikte konuşma, davranışlar ve sunuşta önemlidir. Ama uğraşmışsınız daha iyi yerlere gelirsiniz umarım. :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Davranışta,konuşmada,sunumda sorun varsa ve söylersen sevinirim.Yorumun için sağol :)
Yorum yapmak kolay biliyorum, sizin yaptığınız iş zor bunu da biliyorum. Sadece genel bir yorum yapmak istedim. Yoksa sizi hedef alarak yaptığım bir söylem söz konusu değil. :)

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok ben hedef aldığını düşünmedim yani sadece sorun varsa söylemen içindi :) Yanlış anlama yani :D Doğrudur dediklerin bunlar en önemli faktörler :) vee gerçekten çok zor bu işe atılmadan önce bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim .. :D insanlara kanalının ismini söylediğinde dislike atıcam diyenler falan oluyo çok garip ve kişiliksiz tiplerle karşı karşıya kalıyorsun sırf kanalı tanıtmak istediğinde...ama sen çok mantıklı bir insana benziyorsun yorumların için tekrardan saol :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yok ben hedef aldığını düşünmedim yani sadece sorun varsa söylemen içindi :) Yanlış anlama yani :D Doğrudur dediklerin bunlar en önemli faktörler :) vee gerçekten çok zor bu işe atılmadan önce bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmemiştim .. :D insanlara kanalının ismini söylediğinde dislike atıcam diyenler falan oluyo çok garip ve kişiliksiz tiplerle karşı karşıya kalıyorsun sırf kanalı tanıtmak istediğinde...ama sen çok mantıklı bir insana benziyorsun yorumların için tekrardan saol :)
Rica ederim. Kanalınıza biraz göz gezdirdim ve vine bölümü düşünülmüş güzel bir bölüm hoşuma gitti. Böyle yeni kanal açılınca genel sorun kabullenmek hele Hunger Games olunca belli başlı kanallar oluyor ve çakma damgası yeniliyor. Bu yüzden büyük bir işe adım atmışsınız başarılı olmanızı umut ediyorum pes etmeyin. :D

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet işte bu sadece HG değil her seride geçerli...masumca düşünülmüş bir seride bile bamm!! "sen ÖZENTİsin" diyebiliyorlar.pes etmeyeceğiz :D direneceğiz ve kanalı büyüteceğiz İnş. :D

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Evet işte bu sadece HG değil her seride geçerli...masumca düşünülmüş bir seride bile bamm!! "sen ÖZENTİsin" diyebiliyorlar.pes etmeyeceğiz :D direneceğiz ve kanalı büyüteceğiz İnş. :D
Son olarak tavsiyem özgün olun. ( Sanki çok kanal açmışım gibi tavsiye veriyorum.) Yani demek istediğim bir slogan olabilir, bir söz olabilir, bir maskot olabilir kendinizi diğer kanallardan ayıran bir şey olsun yani. :) Kolay gelsin.

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağol kardeş bişiler düşündük uygulayacağız.anladığım kadarıyla demek istediğin poteyto gibi mesela ********** adına konuşuyorum

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
sağol kardeş bişiler düşündük uygulayacağız.anladığım kadarıyla demek istediğin poteyto gibi mesela ********** adına konuşuyorum
Açık konuşmak gerekirse ben pek çok kanal izlemiyorum o işi kardeşim yapıyor. Benim izlediğim kadarıyla söylemek gerekirse; Fare Düşmanı gibi bitiriş cümlesi olabilir(Elmasınız Bol Olsun) tabii farklı olarak, bfchickengamers gibi (tavuk) bir maskot olabilir, muratabigf gibi logo veya intro olabilir.

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim bi zombi arkadaş var zombi maskotu düşünüyoruz ama :D işte mesela bir örnek verdim veya bana panteloon veeğr falan her HG videosuna başlamadan önce bi outro :D[DOUBLEPOST=1408033869,1408033818][/DOUBLEPOST]Mantıklı fikirler çok yani böyle şeyler üzerinde düşüneceğiz :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bizim bi zombi arkadaş var zombi maskotu düşünüyoruz ama :D işte mesela bir örnek verdim veya bana panteloon veeğr falan her HG videosuna başlamadan önce bi outro :D[DOUBLEPOST=1408033869,1408033818][/DOUBLEPOST]Mantıklı fikirler çok yani böyle şeyler üzerinde düşüneceğiz :)
Olabilir tabii :D Yalnız fikirlerinizi herkese söylemeyin"ödünçalmalar" çok oluyor. :)