[Kampanya]Okullarda tablet değil prototipleme kart dağıtılsın

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"
Prototipleme kartları; fikirleri, projeleri kolay bir şekilde hayata geçirmenin güzel bir yoludur. Kullananları her zaman yeni ve değişik şeyler üretmeye teşvik ederler, hayatın hemen her alanında karşılaşılan sorunlara teknolojinin imkanlarıyla çözüm bulmaya yöneltirler.

Peki bu kartlarla neler yapılabilir;

Zihin gücüyle kontrol edilen protez kollar,

Dört pervaneli helikopterler (Quadcopter),

Geleceğin teknolojisi 3 boyutlu yazıcılar,

Ve daha saymakla bitmeyen birçok ileri teknoloji ürünleri...

Çocuklarınızın yapabilecekleri hayal güçleri ile sınırlı !

Gelecek yüzyılların mucitlerini, bilim insanlarını yetiştirmek için, kampanyayı imzalayalım.

"
Kampanya:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Bu imzaların bir şey getirmeyeceğini düşünüyorum hep eğitim sistemimiz izin vermezmişçesine tablet bile düzgün dağıtılmadı bi de fikir değiştirecekler he güzel bir düşünce ama :((

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Niye herkes mühendis olmak zorunda bırakılsın ki?
Programlama ve elektronik gibi konular her okulda gösterilmedilir. İnsanların mesleği yapmaya zorunlu olduğundan değil, analitik düşünce yeteneğini geliştirdiğinden. Bana kalırsa algoritma ve programlama dersi her okulda gösterilmesi gereken bir ders.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bizim ülkenin gençleri daha matematik dersine gereksiz diyo. Öyle bi ders çıkarılsa millet bi yerlerini yırtar bu ders kaldırılsın diye.
bura Türkiye ne bekli10
Matematiğin mantığı anlatılmayıp, matematik ezberletilir ise hiçbir çocuk sevmez matematiği. Ama bu ders mantık dersi. O yüzden insanlara çok zor geleceğini zannetmiyorum.[DOUBLEPOST=1439071866,1439071833][/DOUBLEPOST]
Bizim lisede fizik öğretmeni bir gurup insana robot programlama dersi verdirtiyor.
Hangi lise orası :D