Mulfucer
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sistem yaparken olay çıktı kan oldu 
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
orada bir clock var biri /setblock - - -1 air 0 destroy siğeri /setblock - - --1 redstone_block bundan sonra iki command bloğun arasına redstone block koyduğunda orada bir clok oluyor redstonela çalışmayan ama command blockların algıladğı bir clock oluyor o yüzden o kadar hızlı o airdaki 0 destroyu silersen öle olmaz.Cidden O Niye Öyle ?
Hep aklımdaki yorumları yazıyorsunBen redstone devresi kuramazken commad block ile uğraşıyorsunuz helal olsun.![]()
Değiştirerek yazabilirsin meselaHep aklımdaki yorumları yazıyorsun![]()
Her yoruöun benim içimden geçen şeylerDeğiştirerek yazabilirsin meselaCidden içimden gelenleri yazıyorum
![]()
Tövbe de.Her yoruöun benim içimden geçen şeyler
Kayıp ikizim olabilirsin
![]()
NiyeTövbe de.Konudan saptık sanırım.
bende pek biliyorum sayılmaz blok dünyası ve teorik redstonecudan öğrendim çoğunuBen redstone devresi kuramazken commad block ile uğraşıyorsunuz helal olsun.![]()
ok koyduğumuzda orada bir kule çıkacak ve koruma olacak karşı takımdan biri gelirse ona şimşek çaktıracak yandaki beacenları görürsen onlar sırayla clonlanıcak veyerden çıkmış gibi gözükmüş olacak sonra tekrar inecekne sistemi yapmaya çalıştın ??
zaten bunu öylesine paylaştım redstoneblocklardan çıktığını bende biliyorum ve yukarıda juvia lockser ede mesaj yazdım nasıl olduğunu.Kanı bilirim. Kan değil o. Redstone block parçaları. İnsanları kandırma. Kan değil.
.____.
Beynim durdu...bir bl
ok koyduğumuzda orada bir kule çıkacak ve koruma olacak karşı takımdan biri gelirse ona şimşek çaktıracak yandaki beacenları görürsen onlar sırayla clonlanıcak veyerden çıkmış gibi gözükmüş olacak sonra tekrar inecek