Kanal İçin Eleştirilerinize İhtiyacımız Var

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle İyi Günler Arkadaşlar. Arkadaşın Israrıyla Bir Kanal Açtık ve Oyun Videoları Çekiyoruz
Ben GoksuBay ve Arkadaş da Karaipjack
Sizden İsteğim Bu Konunun Altına Kanalımız Hakkında İyi ve Kötü Eleştirilerinizi Bekliyoruz. Tecrübe Kazanmak İçin Eleştirilerinize İhtiyacımız Var
Kanalın ismi biraz tuhaf :D Kıtlıktan Dolayı "Karaiplev" (Karaipjack+Aylev birleşimi :p) Adını Koyduk Başka Öneriniz Varsa Alabiliriz :)
Şimdiden Teşekkür Ederiz :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT:Eleştiri sadece kötü yapılan yorum değildir!!! Lütfen Kötü Yorumlarınızın Yanında İyi Yorumlarınızı da Unutmayınız :) Tecrübe Kazanmamız İçin Çok Önemli
NOT2:INTRO Çok Orijinal Biliyoruz :D

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Umarım gelişirsiniz. videolarınız güzel. Kanal ismini güzel bulmuşsunuz kıtlıktan dolayı bile degil gerçekten kaliteli bir kanal ismi. başarılar dilerim. kolay gelsin.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Videolarınızı izlemedim en baştaki videonun başı yetti eleştirmek için :D
Yaşınız için sevindim :I
Kanalın ismini ortak bir şey bulun bence , kafa yorun yani üstünde biraz isim çok saçma olmuş :C
Karaip-Ay olabilirdi mesela :/

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Videolarınızı izlemedim en baştaki videonun başı yetti eleştirmek için :D
Yaşınız için sevindim :I
Kanalın ismini ortak bir şey bulun bence , kafa yorun yani üstünde biraz isim çok saçma olmuş :C
Karaip-Ay olabilirdi mesela :/
Kanal ismi zaten birleşimden doğdu
AyLev in Levi
KAraipjackin Karaip'i

Tabi daha değişik isimler olursa onlara açığız

Dediğin Şeyi Anlamadım ama "Videolarınızı izlemedim en baştaki videonun başı yetti eleştirmek için" Bu Olumlu Bir Cümle mi yoksa Olumsuz Bir Cümle mi Tam Çözemedik :)

Ve hep Merak Etmişimdir Yaşımız Kaç Gösteriyor :D :D :D

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kanal ismi zaten birleşimden doğdu
AyLev in Levi
KAraipjackin Karaip'i

Tabi daha değişik isimler olursa onlara açığız

Dediğin Şeyi Anlamadım ama "Videolarınızı izlemedim en baştaki videonun başı yetti eleştirmek için" Bu Olumlu Bir Cümle mi yoksa Olumsuz Bir Cümle mi Tam Çözemedik :)

Ve hep Merak Etmişimdir Yaşımız Kaç Gösteriyor :D :D :D
Yaşınız büyük göründüğü için sevindim :D
Olumlu bir cümle bu arada :)

Ka0s_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sanki ses bana az geliyordu videolarda sesi falan açmama rağmen ancak net duyulmaya başladı her neyse güzel ama kanalınızı beğendim,gelişir ilerde daha iyi bir kanal olursunuz.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
İlk videoyu izledim ve beğendim açıkçası.Daha kısa olabilirdi ilk video.Başarılar.

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk videoyu izledim ve beğendim açıkçası.Daha kısa olabilirdi ilk video.Başarılar.
Teşekkürler Dostum :)

Sanki ses bana az geliyordu videolarda sesi falan açmama rağmen ancak net duyulmaya başladı her neyse güzel ama kanalınızı beğendim,gelişir ilerde daha iyi bir kanal olursunuz.
Ses Sorununun Farkındayız Düzeltmeye Çalışacağız Umarız O Sorunu Hallederiz
Yorumun İçin Teşekkür Ederiz :)