Kanal İsim Önerisi

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben kanal kurmayı düşünüyorum.Bana isim önerirmisiniz ? Oyun videoları çekicem. Minecraft ,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
, Gta , Dota 2 , Call of Duty gibi oyunları çekicem.

Şimdiden çok teşekkürler :)
Not:Türkçe bir isim olsun ![DOUBLEPOST=1374645705,1374582054][/DOUBLEPOST]güncel.[DOUBLEPOST=1374689569][/DOUBLEPOST]güncel.[DOUBLEPOST=1374732355][/DOUBLEPOST]güncel.

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
beylr türkçe bir ad arıyorsanız. önerim mesela senin adın black fire ee türkçesini düşün SiyahAteş koyarsın?
Fallen angel senin adın? şöye düşünsen DüşenMelek Veya Sarsılanİblis gibi?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
beylr türkçe bir ad arıyorsanız. önerim mesela senin adın black fire ee türkçesini düşün SiyahAteş koyarsın?

Katılıyorum +1

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ama tek başıma açmicam arkadaşla açcam :) o benim adımı koy dicek ben benim adımı koyalım dicem kavga çıkcak :([DOUBLEPOST=1374836255,1374765484][/DOUBLEPOST]güncel.

MC Batuhuso

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
GameSprinter aklıma geliyor öyle bir kanal varmı diye bilmiyorum ama eğer birçok oyunun videosunu çekecekseniz bence uygun +1.
Herhalde yok bence güzel bir isim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
XxXxXxXProManyaközür dilerimSüperOyuncuGamingXxXxXxX :D dostum adını kendin bulmalısın saçma birşeyi farzederek benimki UltraMegaCrazyGaming aklıma nasıl geldi dersen bilmiyorum :D

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
XxXxXxXProManyaközür dilerimSüperOyuncuGamingXxXxXxX :D dostum adını kendin bulmalısın saçma birşeyi farzederek benimki UltraMegaCrazyGaming aklıma nasıl geldi dersen bilmiyorum :D
AynenAahsAGAHSJ:HSSHDJFK :D

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.