Kanal ismi önerin

AlpoAco55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben alperen benim Acar-Craft adında YouTube kanalımız vardı ama yanıma ortak aldım ve isim arıyoruz sizce ne olsun sadece minecraft değil tüm oyunlar olacak

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer halihazırda bulunan kanalının linkini atar mısın?Ona göne yorum yapmak istiyorum

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Atladığın bir şey var çoğu youtube 13 14 yaşlarında başladı ve 300k 500k kitlelere ulaştı
Ama o YouTube aynı tip kanallardan binlerce olmadan ve kitle yeni arayışlara girmeden önceydi.Zamanlarında tek onlar vardı.Ama şimdi elini nereye atsan Minecraft kanalı.Eğer illaki Youtube olmak istiyorsan bekle 1-2 yıl o sırada iyi ekipmanlar al, minecraftı bırakma ama başka oyunlara yönel (Türkiye'de hiç çekilmeyen hatta adı duyulmayan oyunları), Eğer para saçmak istemiyorsan Photoshop,Cinema 4D,Sony Vegas ve diğer Render programlarını öğren ve kendini gelişltir.
Sonuç ne peki?Yaşın çok erken.Malesef sınıf arkadaşlarınla toplanıp video çekersen bir işe yaramaz.Birilerine "Karşılıklı Abonelik" dersin oda kabul eder falan böyle biraz abone kazanırsın ama bir yerde kötü yorumlara maruz kalırsın.
Yaşamış bir büyüğün olarak girme bu işe.Üzülürsün sonra.

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
QuickLast (HızlıSon) Sunucularımın adını hep bu koyardım istersen kullan.