Kanal Tanıtımı Oyun Videoları ve Daha Fazlasını Yüklüyorum Gelin Bir Bakın

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Ben Doğukan bugün sizlere kanalımın tanıtımını yapıcam bu işte tahmin ettiğiniz gibi yeniyim ve bunda ilerlemek istiyorum.Bunuda sizin desteklerinizle yapabilirim şuanlık 110 un üstünde abonem var bu hesap 30 ekim 2011-2012 gibi bir tarihte kuruldu ancak video yüklemek için deildi kişisel bir hesabımdı sonra can sıkıntısı niyetine yüklemeye başladım ve bir kaç abone toplayınca hevesim dahada arttı.Şimdi ise sizin desteklerinizle büyümeyi çok istiyorum.Yaşım diğer video kanallarına göre birazcık küçük.Ama sonuçta dağlar kadar fark yok 16 yaşındayım ve kanalıma abone olup videolarımı izlerseniz sevinirim bu işte ilerledikçe sizi daha kaliteli videolar bekliyor olucak :)(Sevdiğim Oyunlar Arasında Korku Oyunları 1.Sıradadır).
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[MİNECRAFT]PROSİLVER

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  • 110 abone
  • 189 görüntüleme?!
öncelikle sanada merhaba youtube güncelleme sistemi geriden gelir ne yazıkki bu abonelerin çoğu deaktif abone oluyo orda ekimde 2012 de kurmuşdum videoları 2013 de attım ancak sonra beğenmediğim için sildim ordan geliyor abonelerin yarısı zaten bazıları ölü bile olabilir :)[DOUBLEPOST=1411319306,1410885716][/DOUBLEPOST]up

Son düzenleme: