Kanalım, Videolarım ve Forumdaki Açtığım Konular

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ÖNEMLİ NOT: Görüp görmediğinizi bilmiyorum ama son zamanlarda çok fazla konu açtığımı düşünüyorum. Her video attığımda yeni konu açıyordum fakat artık bunun yerine bu konuyu her video attığımda güncelleme kararı aldım. Böylece forumu kirletmemeye çalışacacağım.

Selam Millet! Açtığım Youtube kanalını bilende var bilmeyen de. Notta söyledim zaten artık forumu her video yüklediğimde konu açarak kirletmek istemiyorum. Kısaca durumu özetleyecek olursam: Kanalımın linkini aşağıda vereceğim; yeni video linkini her videoda güncelleyeceğim.

> Kanalım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

> Diğer Videolarım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

> YENİ VİDEO:

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ Randy1, Mrb. Senin bu nickini NoMercyMc serverından hatırlıyorumda, moderatördü.. O sen misin, yoksa nick tesadüflüğümüdür :)
Hemen abone oluyorum kanalına bu arada. Emektar her meslekdaşıma daima destek ^_^

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ Randy1, Mrb. Senin bu nickini NoMercyMc serverından hatırlıyorumda, moderatördü.. O sen misin, yoksa nick tesadüflüğümüdür :)
Hemen abone oluyorum kanalına bu arada. Emektar her meslekdaşıma daima destek ^_^
Orada amacım moderatör olmaktı fakat maalesef olamadım şu an başka bir sunucuda yöneticilik yapıyorum dilersen profilimden IP adresine ulaşabilirsin :)