Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
iyisiyle kötüsüyle bir YouTube kanalı açtık. bu kanala da ilk videomuzu bugün attık. Gerek video edit, gerek oyun akışı, gerekse de oyun hakkında destek ve önerilerinizi bekliyorum.
Mesela adam iyi öldürdünüz birkaç seferde oralara iyi bir efekt koyabilirdiniz,daha iyi bir intro ve outro olsaydı iyi olurdu,benim gözlemlediklerim bunlar ama onun dışında gayet iyi.YouTube hayatınızda başarılar
Mesela adam iyi öldürdünüz birkaç seferde oralara iyi bir efekt koyabilirdiniz,daha iyi bir intro ve outro olsaydı iyi olurdu,benim gözlemlediklerim bunlar ama onun dışında gayet iyi.YouTube hayatınızda başarılar
Hocam, evet bazı eksiklikler var. Zamanla düzelecek inşallah. Sizlerde abone olup, destek olabilir misiniz. Zamanla o sorunları da düzeltcez. Programı vs öğrendikçe geliştrcz yani
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.