Kanalıma abone olurmusunuz?

OyunBolgesı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar ! Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Gürkan yaşım 17 Uşak ta yaşıyorum açık öğretimden okuyorum hee gün oyun oynuyorum her gün boş zamanım çok fazla. Bende kanal açmak istedim oyun Videoları çekmek ve seri seri oyunları sizlere sunmak için Kanalım şu an yeni tek başıma çıktım bu yola tek başıma gururlu haysiyetli olarak bu işi yapmak istiyorum. Sizlerden çok büyük ricada bulunuyorum lütfen kanalıma abone olurmusunuz bana destek olursanız çok sevinirim. Kanalında şu an video yok Haziran 1'de çekimlere başlayacağım. Günde en az 1 en fazla 3 oyun Videoları atacağım. Seri seri oyunları sizlerin destekleri ile çekmek istiyorum. Bana destek olup abone olursanız çok sevinirim Allaha enamet olun iyi günler iyi oyunlar.

KANALIM:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Link düzeltildi.

Minecraft Olsun birden fazla oyun videoları çekeceğim seri seri. Abone olursanız sevinirim Beklemede kalın.

Son düzenleme:

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft çekme sana tavsiyem.
Niye diye sorarsan zaten YouTube Minecraft videolarıyla dolup taşıyor ve üstelik artık pek izlenmiyor.
CS:GO, Witcher, hani arkadaşlarında bir gün gelirse PayDay 2. Bu tarz oyunlar oyna.

OyunBolgesı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Birden çok oyun çekicem öyle tek minecraft kanalları gibi olmayacak o yüzden biraz çekerim sonra ilgi görmezse seriyi bitirir spor oyunlarından filan herangi birine başlarım ama kanalda ilk başlıyacağım oyun GTA V serisi olacak. minecraft çekmekte bende kararsızım çünkü oyunu bilmiyorum noob bir adam kayıt alması uygun görülmez. oyuzdende çekmeye bilirim. En az günde 1 yada 3 arası video atacağım boş zamanım bol Bu arada abone olursan çok sevinirim takipte kal.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: DIO

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birden çok oyun çekicem öyle tek minecraft kanalları gibi olmayacak o yüzden biraz çekerim sonra ilgi görmezse seriyi bitirir spor oyunlarından filan herangi birine başlarım ama kanalda ilk başlıyacağım video GTA V serisi olacak. minecraft çekmekte bende kararsızım çünkü oyunu bilmiyorum noob bir adam kayıt alması uygun görülmez. oyuzdende çekmeye bilirim. En az günde 1 yada 3 arası video atacağım boş zamanım bol Bu arada abone olursan çok sevinirim takipte kal.
Ne diyelim o zaman başarılar. :)

OyunBolgesı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim. bir burak oyunda kadar olamasakta. Bizde kendimiz çaba verip bir yerlere gelelim istiyorum :)

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burak Oyunda mı? Ciddi misin onun yolundan gidersen izleyici kitlen pek başarılı olmaz BENCE :(

OyunBolgesı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Burak Oyunda mı? Ciddi misin onun yolundan gidersen izleyici kitlen pek başarılı olmaz BENCE :(

Onun yolundan gitmiyorum daha doğrusu hiçbir kanalın yolundan gitmiyorum. heleki bunların başında oguzsasi denen su manyak adam onu saymıyorum bile delirmiş. Ben kendi yolumda gidiyorum ya zaman ile kardeş kanal bulursam daha hızlı bir gelecek düşünüyorum kanal hakkında.