Kanalıma Destek @Sir.Pearer

durukanarmutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar ben durukan 19 yasındayım bu da oyun kanalım, Minecraft Sinematik ağırlıklı olarak videolar gelecek, istek seri varsa yorumdan yazarsınız:
KANALIM:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Cezalı seriler de gelecek:

Signaturst

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nerde açmalıydım bu konuyu?
Ya boşver forumu gelen geçen konu açana "yanlış yerde açtın" diyor. Bi sorun varsa modlar ilgilenir. Bu arada umarım başarılı olursun :p

Edit = Birkaç videonu izledim de benim için şu aklıma takıldı. Facecam kullanan diğer kanallar genelde Neşeli , coşkulu bi' şekilde başlıyorlar videoya. Kendine has bir video başlangıç konuşması bul ve O lanet olası konuşmayı coşkulu bir şekilde söyle dostum. // I watched some of your videos and i thought something useful for your channel. Most of the Users of Facecam starts the video with Cosku ( Too lazy to look up on internet ). Su an ingilizceye cevirme isim yarıda kalıyor. Çünkü ne kadar boş bir iş yaptığımın farkındayım. Neyse kolay gelsin :D

Son düzenleme:

durukanarmutcu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya boşver forumu gelen geçen konu açana "yanlış yerde açtın" diyor. Bi sorun varsa modlar ilgilenir. Bu arada umarım başarılı olursun :p

Edit = Birkaç videonu izledim de benim için şu aklıma takıldı. Facecam kullanan diğer kanallar genelde Neşeli , coşkulu bi' şekilde başlıyorlar videoya. Kendine has bir video başlangıç konuşması bul ve O lanet olası konuşmayı coşkulu bir şekilde söyle dostum. // I watched some of your videos and i thought something useful for your channel. Most of the Users of Facecam starts the video with Cosku ( Too lazy to look up on internet ). Su an ingilizceye cevirme isim yarıda kalıyor. Çünkü ne kadar boş bir iş yaptığımın farkındayım. Neyse kolay gelsin :D
tamam kardeşim videolar daha canlı daha çılgın olacak :D webcam sparişide verdim bir tane hizmette sınır tanımıcam :D[DOUBLEPOST=1437417618,1437417538][/DOUBLEPOST]
hazır youtube girmişken bide benim kanala olun :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu arada durukanarmutcu seninle video çekmek isterim istersen tabi :)
Cekeriz tabii ki ben buralardayım arkadaşlar yeni ve farklı videolar olduğunda burdan yazarım beraber oynarız