kanalıma öneri oyunlar

slender123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şuanda
-ghost recon
-bf3
-starbound
-cry of fear
serileri var.
yeni seri olarak neler önerirsiniz.

not: starboundlar daha yayınlanmadı

slender123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yorumlar için teşekkürler elimde olan videolar bitince sizinde önerinizle minecraft, m&B, cs:go serilerine başlıcam. ayrıca crysise de baştan sona başlayabilirim[DOUBLEPOST=1413312378,1413280512][/DOUBLEPOST]
crysis 1 videoları çekmeye başladım bugün. tüm crysis serisini çekmeyi düşünüyorum açıkçası. türkçe oyununda tadı bi başka oluyor :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
yorumlar için teşekkürler elimde olan videolar bitince sizinde önerinizle minecraft, m&B, cs:go serilerine başlıcam. ayrıca crysise de baştan sona başlayabilirim[DOUBLEPOST=1413312378,1413280512][/DOUBLEPOST]
crysis 1 videoları çekmeye başladım bugün. tüm crysis serisini çekmeyi düşünüyorum açıkçası. türkçe oyununda tadı bi başka oluyor :D
Korsan değil mi :'( Sonra Crysis fanları (ben mesela) niye ağlıyor Crytek niye batıyor :(

Crysis 2 Maximum Edition Aldım Crysis 3 Digital Deluxe aldım Crysis Warhead aldım Crysis Warhead 40 dakika oynamışım Crysis 1 aldım + Crysis Wars geliyor yanında Toplam 150 rahat vermişimdir bunlara. Sırf Crytek ve Crysis fanı olduğum için ve Türklere Cevat abimize Avni abimize, Faruk abimize destek olsun diye.