Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edit
---------------------------------------------------------------------------------------------------------Beyler 2. Aniasyonu da yapı Verdim Buyrun Eger Cok Güzel Oliosa Seslide Yaparım
O bıçak fırlatma animasyonunu mine-imatör ile yaptıysan gerçekten iyi olmuş.
Arkadaşa öneri olarakta daha profesyonel ve uzun işlere girmek istersen Blender, Cinema4d önerebilirim. Maya veya 3dsmax gibi programlarda var fakat minecraft konusunda yeterli kaynakları bulunmuyor.
Ben mine-imator ile iyiyim.Blender vs denedim ama bana biraz karışık geldiler.Modelleme felan hany :sırıtmak:
Mine-İmator'ün tek kötü yanı videoyu kaydederken sorun çıkarması.
Mine İmatör'ün tek kötü yanı o degil. Bir sürü kötü yanı var. Zaten blender'in zor olması daha güzel işlerin çıkmasına olanak saglıyor. Mine-İmatör'le yapılmış en iyi animasyon belki blender'ın orta dereceli animasyonu ile denk degildir.
Yani Mine-İmatör ile devam edebilirsin fakat bu öneri.
Bunları bıraksan bile bir kaç saat sonra döneceksin eminim Aslında dediği gibi cinema 4d kullansan daha iyi olur zaten modellemene gerek yok hazır olarak var
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.