Kanalımıza Bir Göz Atın |Savaş Günlüğü|

SavaşGünlüğü

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Savaş Günlüğü'Ne Hoşgeldiniz
Tam Tamına Kanalda Dört Kişiyiz İismlerimiz
1=Emirhan
2=Melih
3=Kaan
4=Fatih
Buraya Sizi Eğlendirirken Güldüren Korkutan Videoları Çekmeye Geldik Alt'taki Linke Tıklayıp Kanalımıza Gide Bilirsiniz
------------------------------------------------------------------------------
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

------------------------------------------------------------------------------
Kanalımıza Abone Olmayı Ve Videolarımızı Beğenmeyi Unutmayınız

SavaşGünlüğü

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim hiç saçma değil bu isim güzelde ondan hem savaqşlı oyunlar çektiğimiz için Savaş Günlüğü

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
AtarlıGünlük yapsaydın :D ayrıca son günlerde neden herkes ben kanal kurdum diyor çok usandırıcı ama başarılar :)

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdiden söyleyeyim kanal eğer büyürse ilerde çok sıkıntı çekeceksiniz.
Neden derseniz 4 kişisiniz.Öh kardeşim ama 4 kişi.
İşin içine para girdimi birbirinizi yersiniz diyeyim.Şimdi bana "Biz para için bu işe girmedik ki ama" gibi şeyler söylemene gerek yok bunlar klişe laflar.
Ayrıca konuya biraz daha özen göstermelisiniz.
Kendinizi falan tanıtın kanal hakkında bilgiler yazın vs.
İyi şanslar..

SavaşGünlüğü

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Biz Bu İşi Para İçin Yapmıyoruz İnsanları Eğlendirmek İçin Yapıyoruz[DOUBLEPOST=1420578501,1420578453][/DOUBLEPOST]Herkese Teşekkür Ederim Ve Abone Olmayı Unutmayınız Yakında Çekilişlerimiz Vardır

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Biz Bu İşi Para İçin Yapmıyoruz İnsanları Eğlendirmek İçin Yapıyoruz[DOUBLEPOST=1420578501,1420578453][/DOUBLEPOST]Herkese Teşekkür Ederim Ve Abone Olmayı Unutmayınız Yakında Çekilişlerimiz Vardır
Şimdi bana "Biz para için bu işe girmedik ki ama" gibi şeyler söylemene gerek yok bunlar klişe laflar.
Okuma yazman var dimi ^^
Neyse başarılar..

SavaşGünlüğü

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Yani mesela kanalda Para Oldu Ya Kendimize Steamdan Oyunlar Alacağız[DOUBLEPOST=1420578672,1420578631][/DOUBLEPOST]Çünkü Birtanesi Benim Kuzenim Öteki Arkadaşlarım