mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
Gtx770 veya lightning r9 290xpeki ne koyulması gerekir 2500 tl - 3000tl pc lerde r9 280 yerine ?
LG G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.
Gtx770 veya lightning r9 290xpeki ne koyulması gerekir 2500 tl - 3000tl pc lerde r9 280 yerine ?
Her şey tam olmalı bir sistemdeAlp çok iyisin bu konularda ama malesef güzel sistem toplayamıyorsun. Ender'e topladığın 2500-3000 TL'lik sisteme R9 280 ekran kartı koymuşsun.
CF ve SLI'da iyi optimize edilmiş yazılımlarda scaling %90'ı görüyor.CrossFire veya SLI yapınca tam performans alamaz. Bu yüzden önermiyorum.
Bu arada bu attığım sistem oyun oynamak için yeterlidir :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ayrıca biliyorsun, oyunlar ekran kartı ister.
CF ve SLI'da iyi optimize edilmiş yazılımlarda scaling %90'ı görüyor.
Yani performans kaybı aslında hikaye.![]()
Kırılmam tabi kiSen öyle san desem, kırılır mısın ?
SSD Alması daha mantıklı AA'yı 2 yapar ama SSD ile çok daha hızlı devam eder.Malesef hala fikrine katılmıyorum. Tek kart alması daha mantıklı bence.
SSD Alması daha mantıklı AA'yı 2 yapar ama SSD ile çok daha hızlı devam eder.![]()
Daha iyi bir kart olabilir. R9 280 ultra 2x msaa da acar 290x 8x msaa 16x AF da acar dedim ? Ayrica sergiledigin tavirlara dikkat et babanin forumu mu burasi ? Bilmislik taslayip fakat geri cevabi alip haksiz cikinca yag gibi uste cikmak icin garip tavirlar sergilemene gerek yok.Oynayamaz demedim. R9 290X daha iyi bir karttır dedim. Arka tarafınızdan anlamayın yazdıklarımı.