Kanka sorunu. D:

R

Reloven

Ziyaretçi
Nedir Bu Forumdaki Aşk Konuları 50 Dakkadır Oku Oku Bitmedi Ayrıca
En Büyük Aşklar Kankalıkla Başlar Diye Bir Söz Vardır :D

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynısı bana oluyor şu an :D Gerçekten ama gerçekten çok kötü bir duygu. Çıkma teklifi ettiğimde "sana daha ne kadar yakın olabilirim ki, zaten sevgili olursak en ufak kavgada arkadaşlığımızda bozulur" demişti. Sen herzaman onun yanında dur. Onun yanında daha rahat daha sempatik ol. Onu koru, sevdiğini belli et. Bunlar işe yarayacaktır. :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aynısı bana oluyor şu an :D Gerçekten ama gerçekten çok kötü bir duygu. Çıkma teklifi ettiğimde "sana daha ne kadar yakın olabilirim ki, zaten sevgili olursak en ufak kavgada arkadaşlığımızda bozulur" demişti. Sen herzaman onun yanında dur. Onun yanında daha rahat daha sempatik ol. Onu koru, sevdiğini belli et. Bunlar işe yarayacaktır. :)
Umarım yarar. Sağ ol tavsiye için.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
(L mode on)

Çevresini denetle, sevdiği biri varsa bundan haberin olsun. Varsa ondan kurtul veya bu işi bırak. Yoksa da konuyu yavaş yavaş ciddiye taşı.

(L mode off)

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2

Anlatmaya çalıştığım . Fikirlerime tercüman oldun thx.