KANLI AY - B35T14 EDITION

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
KANLI AY - B35T14 EDITION

Bu gün Nickini vermek istemeyen bir forum üyesi Kanlı Ay ile ilgili bilgi verici bir konu açmıştı ve konusunda 500 yılda sadece 3 kere bu doğa olayının gerçekleştiğinden bahsediyordu. Ve şansa bakın ki bu gece O olay gerçekleşecekti. Bunu duyan ben İnegöl sokaklarına çıkıp ayı rahatça görebileceğim bir yer aradım. (Yalan Selam 2 Filmini izlemeye gidiyordu :( ) Tek kişilik B35T14 Ekibi olarak çektiğim çok ilginç 2 fotoğrafı sizlerle paylaşmaya karar verdim ve O fotoğraflarda çok ilginç şeylere rastladım.
Lafı fazla uzatmadan Fotoğraflara geçiyorum...

İLK FOTOĞRAF

Evet işte O koca beyaz şey bizim yakışıklı Kanlı Ay ve O da ne?! Gördünüz mü? Daha dikkatlice yakından bakın! İşte orada çok ilginç bir şey var ve uzmanlar bunun Kanlı Ay'dan gelen agresif enerjinin kaynağı olduğunu söylüyor.
(Tamamen rastlantı evde fotoğraflara bakarken fark ettim O yıldız ve ay üçlemesini :( )

İKİNCİ FOTOĞRAF

Evet işte burada O garip üçlemeden bir tane daha var. Ortadaki yakışıklı beyaz ışık bizim Kanlı Ay hemen sol alttaki turuncu sokak lambası ve sağdaki de bir yarasa (Anı yakalamak budur O gerçekten bir yarasa) Uzmanlar O yarasının aslında bir Vampir olduğunu ve 500 yılda 3 kere gerçekleşen Kanlı Ay gecesi Ay'ın Kanlı ışığı altında kırda piknik yapmak için çıktığını ve çifte kumruları avlamak için yarasa kılığına girerek anın tadını yaşadığını ileri sürüyorlar.

İşte bu gece yaşanan doğa üstü olaylar ile karşınızdan ayrılıyorum umarım merakınızı gidermiştir bu konu.
Beğendiyseniz bir beğeni bırakarak olmayan herhangi bir şeye sudan sebepten ötürü yardımda bulunabilirsiniz...

B35T14

Maksat muhabbet eğlence hadi iyisiniz yine. :)

(Şaka Amacıyla Hazırlanmış Bulunmakla Beraber hiçbir Şahısa Veya Kesime Hakaret/Alay/Aşağılama İçermemektedir Ve Tamamen Kurgudan İbarettir.)

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
"ve uzmanlar bunun Kanlı Ay'dan gelen agresif enerjinin kaynağı olduğunu söylüyor. "
Hms :(
Eğer öyle bir şey varsa bile harika ötesi asosyal sığınağım beni korumuş :(
Diğer günlerin aksıne kafası fazla güzel*
Gerçi her gece kafası güzel*
Boşverin beni*
Bunun bizim dilimize çevrilmiş hali ;
http://s28.postimg.org/k2clprytp/dean******.png

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir dakika !!
Kanlı 5 harf
ay 2 harf
5-2=3
İlerminati üçgeninde 3 kenar var
ilerminati confirmed

• Beğen
Reactions: DIO
M

MUHDE

Ziyaretçi
Bestia kesin o kadar büyük resimin içine bir şey koymuştur diye kaç saattir resimde hentaü arıyorum :(

• Beğen

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum sana hentaü worldde yaşamadığımı söylemiştim ama :( Aaa dur o da nereden çıktı? :o bir şey görmedin duymadın bilmiyorsun :)[DOUBLEPOST=1428235147,1428235098][/DOUBLEPOST]
Vamparasa*

Çok ilginçli

Telefon klavyesiyle cebelleşen masum bir tilki tarafından gönderildi

• Beğen