[KAPALI][TWPNW] Faction Degil Survival Olduk! Koylu Ticaret-0 Lag-1.7/1.8-Report Özelligi-ChatKoruma

xCcCBozKurtCcCx

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server Çok Güzel. her şey Emektir.Alıntı Yapılan Hiçbiryeri Yoktur.Ben Server Rehber'i Dinnerbone(Taner) Bu Kadroyla Devam Edersek Çok İyi Yerlere Gidebileceğimize İnanıyorum <3 TWP <3

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
++++Güncell

Sunucumuza /Warp köy ve Reklam Verme Eklenmiştir. Reklam ve /Warp köy ile ilgili açıklamalar Konuya eklenmiştir. iyi oyunlar!

Güncel++

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ahmetmelih plugin paketi alıntı ama gene ii bir sunucuya benziyor maplarda biraz gelişin derim şahsen

mobarena factonda degil mi vipleriniz + parasıda baya cokmuş millet direk vip alsa serverde zengin olur cıkar sjsjs ama gelişmeniz hakketen lazım

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
ahmetmelih plugin paketi alıntı ama gene ii bir sunucuya benziyor maplarda biraz gelişin derim şahsen

mobarena factonda degil mi vipleriniz + parasıda baya cokmuş millet direk vip alsa serverde zengin olur cıkar sjsjs ama gelişmeniz hakketen lazım
Evet vipler ve özellikleri oradan alıntı. tabii ki o fotograft geçici. Maplar kendi yapımımız builderimiz tatilde :D gelince halledecegiz. yorumunuz için teşekkürler.

SUNUCU ARTIK 1.7/1.8'dir İyi oyunlar!

DİKKAT!: OYUNDAKKİ HOLOGRAM YAZILAR 1.8'DE GÖZÜKMEMEKTEDİR.

1.8 Hologram yazıları gözükmeme düzeltildi artık gözüküyor iyi oyunlar.

Üzücü Haber: Sunucumuzu Bir Süreligine Kapatıyoruz! Hem Bayram Tatili Gidecek Yerlerim Ve İşlerim Var. Bu Boşlugu İse tabii ki Kullanıcam. Sunucuyu Bukkit server Açarak Geliştirecegim. Ve Yakın Bir Zamanda Sıkıcı Olan Sunucumuz Eglenceli Ve Güzel Yapıtlara Ait Alıntısı Olmayan Bir Sunucu Olacaktır. Lütfen Bize Bagış Yapın Bizde Gelişelim! Her Sunucunun Destege İhtiyacı Vardır! Hayırlı Kurban Bayramları Dilerim. Yolculuga Çıkanlara Hayırlı Yolculuk Evde Kalanlara İse Yakın Zamanda Gitmelerini Nasip Etsin. İYİ FORUMLAR.