Kapalı

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Acaba Bunlara Bu Kafayı Yaşatan Velinimet Nedir Banada Tavsiye Edin :(

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Berkpro senin hesabın. Nick aynı demekki kandırmıyo adam
Zaa şaka yaptım
Berkpro diye bi hesap yok adam plugin iparası isitiyo
dostum bence yan hesap açarken farklı isimler dene -_-
BerkPW & BerkProW : ro yu kaldır 3 ekle 5 çıkar ne etti? 40 yapar! ve forum minecraft türkün 40. yılı kutlu olsun. (tamam vurmayın sadece fake hesap daha bugün açılmış yav)[DOUBLEPOST=1435072459,1435072405][/DOUBLEPOST]

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorması Ayıpta " Hırsız X sakın Güvenmeyin " Tarzı Konu Açıp Yan Hesabıyla Destekleyen Birinden Abicim Lafı Duymak Şaşırtıcı Geliyor :(

BerkPW & BerkProW : ro yu kaldır 3 ekle 5 çıkar ne etti? 40 yapar! ve from minecraft türkün 40. yılı kutlu olsun. (tamam vurmayın sadece fake hesap daha bugün açılmış yav)

BerkProW Benim Değil Ki Kimin Olduğunu Bilmiyorum Bile
Allah Belamı Versin Ki Benim Değil

NCTA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BerkPW & BerkProW : ro yu kaldır 3 ekle 5 çıkar ne etti? 40 yapar! ve from minecraft türkün 40. yılı kutlu olsun. (tamam vurmayın sadece fake hesap daha bugün açılmış yav)[DOUBLEPOST=1435072459,1435072405][/DOUBLEPOST]
BerkPW & BerkProW : ro yu kaldır 3 ekle 5 çıkar ne etti? 40 yapar! ve forum minecraft türkün 40. yılı kutlu olsun. (tamam vurmayın sadece fake hesap daha bugün açılmış yav)
40 yıl önce minecraft diye bir şey yoktu. :)[DOUBLEPOST=1435072597][/DOUBLEPOST]
BerkProW Benim Değil Ki Kimin Olduğunu Bilmiyorum Bile
Allah Belamı Versin Ki Benim Değil
Bakın yemin etmiyor "Allah belamı versin" diyor.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
40 yıl önce minecraft diye bir şey yoktu. :)[DOUBLEPOST=1435072597][/DOUBLEPOST]
Bakın yemin etmiyor "Allah belamı versin" diyor.
Yemin Ederim Ki O Hesap Benim Değil İsterseniz Yetkililere Mesaj Atın İP Konturolü Yaptırın

Dedim Oldumu

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
BerkPW & BerkProW : ro yu kaldır 3 ekle 5 çıkar ne etti? 40 yapar! ve forum minecraft türkün 40. yılı kutlu olsun. (tamam vurmayın sadece fake hesap daha bugün açılmış yav)[DOUBLEPOST=1435072459,1435072405][/DOUBLEPOST]
40 yıl önce internet yoktu :)

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Biri gider hırsız der biri gidir doğru bir şey söyledi diye ana avrat söver biri gider alakasız konular açar. Forum forum değil kreş anasını satayım. Yaş ortalamsı desen kalmadı zaten 7-8 e düştü. Eski forum ne güzeldi birbirine saygılıydı ne olduda böyle oldu hiç bilmiyorum. Forumda gene 1-2 kişi var düzgün hareket etmeyen onlardan ötürü forumdayım. 1 Sene önce demiştik ama "Bu foruma manyak manyak insanlar geldi" diye. Beter olsam demeseymişim. Bi ciddeyetsiz insalar, Bi inançlarla dalga geçen bi yan hessap açıp mesaj yağmuruna tutan insanlar, Bi hani konu konu değil sohbet alanına dönüştüren insanlar, Harbi yuh. Ah keşke o eski forum olsa...

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağa sola abicim diyosun benim 9-10 yaşlarında takıldığım forumlardaki postalarıma benzer her kelimeye büyük harfle başlayarak yazıyosun <_<