kapalı !!

AlperCvs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim ve Soy isim :Tolga Demirel
Yaşınız :17
Hangi Katogaride yer almak istiyorsunuz :Buyilder
Deneyiminiz : Deneyimim YOQ!
Günlük online süresiniz : günde 31 saat onlaynım
Yaptığınız bir yapı veya inşa resmi (Builder başvurusu için gerekli) : ha bu bizim server varya onun buyildini ben eddim.
Başvurunuz Red edilmiştir iyi günler...

Weto1598741

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Usta Rehber Başvuru Yapmak İstiyorum
İsim ve Soyİsim: Anıl Çetin / Oyun İsmim: MaymunStyle
Yer Almak İstedigim Kategori:Usta Rehber
Deneyim:Tam Deneyim Sayılmaz Ama 4 Yıldır Mc oynuyorum Ve Bilgim Var
Günlük Online Sürem: Hafta İçleri 12-15 Saat Hafta Sonları 15-20 Saat Arası Oynarım
Skype İsim: KelAdam
Skype ismimi iletişim için vermek istedim Başarılar Dilerim.

AlperCvs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
weto1598741 mrb dostum Yorumun için teşekkürler Yetki için Skype:Alper.cavus.16 adresinden bana ulaşabilirsiniz

AxeRaider

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bana güzel buildli ev yaparsan rehberlik yapabilirim tecrübeliyim 1 sv kurdum 1 builder oldum 1 kurucu oldum(başka sv de) 4 ustarehber oldum(uzun süreli) 8 kere rehberlik yaptım 3 kerede deneme rehberlik günlük online saatim belirsiz ama yarın boşum gecelere kadar takılırım vaktim olursa sıkıntı olmaz geliyorum sv ne şimdi bakalım güzelmi

5 gün sonraymış görmemişim

AlperCvs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bana güzel buildli ev yaparsan rehberlik yapabilirim tecrübeliyim 1 sv kurdum 1 builder oldum 1 kurucu oldum(başka sv de) 4 ustarehber oldum(uzun süreli) 8 kere rehberlik yaptım 3 kerede deneme rehberlik günlük online saatim belirsiz ama yarın boşum gecelere kadar takılırım vaktim olursa sıkıntı olmaz geliyorum sv ne şimdi bakalım güzelmi

5 gün sonraymış görmemişim
Dostum Alımlar için skype: Alper.cavus.16 Adresinden bana ulaşırsan sevinirim

Konu tasarımı değiştirilmeli. Onun dışında sunucu fena değil.
Konu Tasarımını yakın zamanda düzenliyeceğim yorumunuz için tesekkürler

merhaba arkadaşlar sunucumuzada yenilikler devam ediyor

* Güncel
*Serverimize Görev sitemi eklenmiştir
*Herkesiz kullana bileceği bir pet sistemi eklenmiştir
*Serverimizde Rütbe sistemi yapını devam ediyor oyuncuların isteğine göre rütbelere kit ekelnebilir

*Yeni özellkler gelidiğinde haberdar edeceğim
*Konuyuda yakın zamadna düzenliyeceği arkadaşlar ayın 29 da görüşmek üzeri

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İsmim : Yusuf
Soyismim : Terzi
Yaşım : 14
Kaç yıldır mı minecraft oynuyorum? : 4
Hazır hissediyor muyum? : Aslında bol boş zamanım var görevimi yerine getirebiliyorum.Zaten okul başlayınca programlı olucağım bu yüzden de evet.Hazırım.
Deneyimler : RisingCraft , İceSpikyCraft , BurnNW[Faction] , OtaBurn Skyblock [Modluk] , Birkaç sunucu daha , ve kendi serverimde Kurucu olmustum ^_^
Günlük garanti verebileceğim şekilde *minimum* sunucuda : 2.30 Saat geçirebilirim.[Özel durumlar hariç]
Neden siz ? : Çünkü survival oynarken insanlara ilgi gösterip yükselmek hem saygınlığını hemde durumunu arttırır.Ben de açıkcası yüksek bir mevkide olmak isterim.Yani sizlik durum pek yok
Bu işten keyif alıyorum.
Başarılar =)

AlperCvs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsmim : Yusuf
Soyismim : Terzi
Yaşım : 14
Kaç yıldır mı minecraft oynuyorum? : 4
Hazır hissediyor muyum? : Aslında bol boş zamanım var görevimi yerine getirebiliyorum.Zaten okul başlayınca programlı olucağım bu yüzden de evet.Hazırım.
Deneyimler : RisingCraft , İceSpikyCraft , BurnNW[Faction] , OtaBurn Skyblock [Modluk] , Birkaç sunucu daha , ve kendi serverimde Kurucu olmustum ^_^
Günlük garanti verebileceğim şekilde *minimum* sunucuda : 2.30 Saat geçirebilirim.[Özel durumlar hariç]
Neden siz ? : Çünkü survival oynarken insanlara ilgi gösterip yükselmek hem saygınlığını hemde durumunu arttırır.Ben de açıkcası yüksek bir mevkide olmak isterim.Yani sizlik durum pek yok
Bu işten keyif alıyorum.
Başarılar =)
Başvuru formunuzun cevabı Skype adresinize yollanmıştır [SoyluNetwork] İyi günler...

*Sunucya kasa sistemi eklenmiştir
*Sunucuya Görev sistemi eklenmiştir
*Erken alının viplerde %15 indirim vardır

SErverimizin Mapi yenilenmiştir spoliere basarak görebilirsiniz

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Yetkili almak istiyorsanız "Sunucu Yetkili Alımları" sayfasına konu açarsanız daha güzel olur. Kurallara uyalım.