Başvurunuz Red edilmiştir iyi günler...İsim ve Soy isim :Tolga Demirel
Yaşınız :17
Hangi Katogaride yer almak istiyorsunuz :Buyilder
Deneyiminiz : Deneyimim YOQ!
Günlük online süresiniz : günde 31 saat onlaynım
Yaptığınız bir yapı veya inşa resmi (Builder başvurusu için gerekli) : ha bu bizim server varya onun buyildini ben eddim.
Dostum Alımlar için skype: Alper.cavus.16 Adresinden bana ulaşırsan sevinirimbana güzel buildli ev yaparsan rehberlik yapabilirim tecrübeliyim 1 sv kurdum 1 builder oldum 1 kurucu oldum(başka sv de) 4 ustarehber oldum(uzun süreli) 8 kere rehberlik yaptım 3 kerede deneme rehberlik günlük online saatim belirsiz ama yarın boşum gecelere kadar takılırım vaktim olursa sıkıntı olmaz geliyorum sv ne şimdi bakalım güzelmi
5 gün sonraymış görmemişim
Konu Tasarımını yakın zamanda düzenliyeceğim yorumunuz için tesekkürlerKonu tasarımı değiştirilmeli. Onun dışında sunucu fena değil.
Gayet faydalı bir yazı olmuş dikkat edeceğimKesinlikle bu rehber alırken bu konuya dikkat edin!!
https://forum.gamer.com.tr/konu/rehber-alimlari-gelin.375781/
Başvuru formunuzun cevabı Skype adresinize yollanmıştır [SoyluNetwork] İyi günler...İsmim : Yusuf
Soyismim : Terzi
Yaşım : 14
Kaç yıldır mı minecraft oynuyorum? : 4
Hazır hissediyor muyum? : Aslında bol boş zamanım var görevimi yerine getirebiliyorum.Zaten okul başlayınca programlı olucağım bu yüzden de evet.Hazırım.
Deneyimler : RisingCraft , İceSpikyCraft , BurnNW[Faction] , OtaBurn Skyblock [Modluk] , Birkaç sunucu daha , ve kendi serverimde Kurucu olmustum
Günlük garanti verebileceğim şekilde *minimum* sunucuda : 2.30 Saat geçirebilirim.[Özel durumlar hariç]
Neden siz ? : Çünkü survival oynarken insanlara ilgi gösterip yükselmek hem saygınlığını hemde durumunu arttırır.Ben de açıkcası yüksek bir mevkide olmak isterim.Yani sizlik durum pek yok
Bu işten keyif alıyorum.
Başarılar =)
Teşkkürler 27 ağustost'a Serverimize bekliyoruzServer Çok Güzele Benziyor Başarılar Dilerim Builderiniz Çok Güzel Sizi Ve Takımınızı Tebrik Ediyorum.