Sen buraya konu açıyorsan, eleştiri alacaksın. "Daha yeniyiz" diye bir bahane yok. Ben biliyorum, Perşembe veya Cuma günü sunucuyu aldınız, gece 23 sularında kuruldu. 4-5 günde sunucu mu hazırlanır?BİZ ELEŞTİRİLMEK İÇİN KOYMADIK YENİYİZ OLABİLİR ARTIK SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORUZ BİZDE SÜREKLİ ÇABALIYORUZ AMA DÜZGÜN ŞEYLER ÇIKMIYOR EKİPTE HOLO ADLI ARKADAŞIMIZ ÇOK İYİ ODA ÇOK GİREMEDİĞİ İÇİN BUİLDLER İYİ OLAMIYOR. YENİYİZ BU KADAR AĞİR DAVRANMAYIN
Kimin knksı beUyarı: Bu mesaj ağır derecede eleştiri içermektedir. Eleştiri duymak istemiyorsanız spoiler kısmını açmayınız.
Kolay gelsin.Buildler: 1/10 | Her biri en fazla yarım saatini alıp inşa edebileceğin, yaratıcılık gerektirmeyen buildler.
Konu düzeni: 1/10 | Resim konmuş ancak anlaşılmıyor, yazı boyutu ve rengi göz yoruyor.
Bu sunucuda oynamamı sağlayacak herhangi bir özellik göremedim.
Sunucu hazır değilse, konuyu açmak zorunda değilsin. Hazır olunca açabilirsin. Eleştiriler bir şeyi yermek için değildir, geliştirilmesine destek olmak için verilen öğütlerdir.kardeşim faction açtık builder bulamadık cumartesi gece 00:00 da açıldı sonra skyblock yaptık bu gün takımı toplayınca simdi bilmiyorum ne yapıcaz kadroda düzenleme yapıp factiona geri dönerim heralde
bide başımıza yeni bela çıktı biri daha starcraft.bstihost.com la bir server açmış biz 1.7.x 1.8.x iz bide 1.7 bizim server çıkıyor 1.8 de oları server çıkıyor ne yapıcam ben