KAPANDI

ahmetia12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kapandı kapandı kapandı

Son düzenleme:

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah'tan ilk mesajı ben atıyorum. Beyler, bu sunucunun kurucusu olan "LordValor"'un bizim ekibimizde çalışırken sunucu açtığını görüyorsunuz. Gerçi artık bizim ekipte kalamaz. Enes Kurt Bey, işte size de bu yakışıyor.

Esra tanıdık geldi mi Enes? (xd)

mistikyiyenkarpz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
fotoğrafları düzgün çek bir şey görülmüyor+mimarınızı geliştirin
10 üzerinden 4

Son düzenleme:

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Uyarı: Bu mesaj ağır derecede eleştiri içermektedir. Eleştiri duymak istemiyorsanız spoiler kısmını açmayınız.
Buildler: 1/10 | Her biri en fazla yarım saatini alıp inşa edebileceğin, yaratıcılık gerektirmeyen buildler.
Konu düzeni: 1/10 | Resim konmuş ancak anlaşılmıyor, yazı boyutu ve rengi göz yoruyor.
Bu sunucuda oynamamı sağlayacak herhangi bir özellik göremedim.
Kolay gelsin.

ahmetia12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BİZ ELEŞTİRİLMEK İÇİN KOYMADIK YENİYİZ OLABİLİR ARTIK SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORUZ BİZDE SÜREKLİ ÇABALIYORUZ AMA DÜZGÜN ŞEYLER ÇIKMIYOR EKİPTE HOLO ADLI ARKADAŞIMIZ ÇOK İYİ ODA ÇOK GİREMEDİĞİ İÇİN BUİLDLER İYİ OLAMIYOR. YENİYİZ BU KADAR AĞİR DAVRANMAYIN :)

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
BİZ ELEŞTİRİLMEK İÇİN KOYMADIK YENİYİZ OLABİLİR ARTIK SÜREKLİ DEĞİŞTİRİYORUZ BİZDE SÜREKLİ ÇABALIYORUZ AMA DÜZGÜN ŞEYLER ÇIKMIYOR EKİPTE HOLO ADLI ARKADAŞIMIZ ÇOK İYİ ODA ÇOK GİREMEDİĞİ İÇİN BUİLDLER İYİ OLAMIYOR. YENİYİZ BU KADAR AĞİR DAVRANMAYIN :)
Sen buraya konu açıyorsan, eleştiri alacaksın. "Daha yeniyiz" diye bir bahane yok. Ben biliyorum, Perşembe veya Cuma günü sunucuyu aldınız, gece 23 sularında kuruldu. 4-5 günde sunucu mu hazırlanır?
Uyarı: Bu mesaj ağır derecede eleştiri içermektedir. Eleştiri duymak istemiyorsanız spoiler kısmını açmayınız.
Buildler: 1/10 | Her biri en fazla yarım saatini alıp inşa edebileceğin, yaratıcılık gerektirmeyen buildler.
Konu düzeni: 1/10 | Resim konmuş ancak anlaşılmıyor, yazı boyutu ve rengi göz yoruyor.
Bu sunucuda oynamamı sağlayacak herhangi bir özellik göremedim.
Kolay gelsin.
Kimin knksı be :D

ahmetia12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeşim faction açtık builder bulamadık cumartesi gece 00:00 da açıldı sonra skyblock yaptık bu gün takımı toplayınca simdi bilmiyorum ne yapıcaz kadroda düzenleme yapıp factiona geri dönerim heralde

bide başımıza yeni bela çıktı biri daha starcraft.bstihost.com la bir server açmış biz 1.7.x 1.8.x iz bide 1.7 bizim server çıkıyor 1.8 de oları server çıkıyor ne yapıcam ben :(

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
kardeşim faction açtık builder bulamadık cumartesi gece 00:00 da açıldı sonra skyblock yaptık bu gün takımı toplayınca simdi bilmiyorum ne yapıcaz kadroda düzenleme yapıp factiona geri dönerim heralde

bide başımıza yeni bela çıktı biri daha starcraft.bstihost.com la bir server açmış biz 1.7.x 1.8.x iz bide 1.7 bizim server çıkıyor 1.8 de oları server çıkıyor ne yapıcam ben :(
Sunucu hazır değilse, konuyu açmak zorunda değilsin. Hazır olunca açabilirsin. Eleştiriler bir şeyi yermek için değildir, geliştirilmesine destek olmak için verilen öğütlerdir.
Umarım dediklerimi anlamışsındır. Kolay gelsin, başarılar.

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KONU YERİ YANLIŞ skyblocktan faction yapmışsınız konuda hala skyblock yazıo git faction bölümüne

ahmetia12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hasan diyorumki serverin ip si değişti ve adamlar la ip miz karıştı tmm?