Kapandı

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
SonTürkOyuncu Faction Sunucusu Yetkili Alımları :notch:
Admin - 1
Moderator - 2
Rehber - 2
Reklamcı - 2
Hatırlatma: Başvurular Skype üzerinden yapılacaktır. (ferzan1341)
Başvuruları kabul edilenler yarın (21.05.2017) sunucumuzda test edileceklerdir. En iyi olarak kararlaştırılan kişi Admin, ondan sonraki kişiler Moderator olacaktır.

İyi Forumlar :D
Formlar:
Admin-Moderator
Ad:
Komut Bilgisi:
Tecrübeler:
Kendinizi Tanıtın:

Tolgaprosu11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Formlar:
Admin-Moderator
Ad: Tolga
Komut Bilgisi: %98
Tecrübeler: komutlar pluginler
Kendinizi Tanıtın: ben 4 yıldır oynuyorum 1.7.2 den eski sürümlerden beri oynuyorum ve 4 serverim olmuştu ama kapandı isimleri gameboard hamsurvival elitkent ve destansicraft tı ama kapandılar ben sunucunuza yardım ve geliştirmek için burdayım

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Formlar:
Admin-Moderator
Tecrübeler: komutlar pluginler
Kendinizi Tanıtın: ben 4 yıldır oynuyorum 1.7.2 den eski sürümlerden beri oynuyorum ve 4 serverim olmuştu ama kapandı isimleri gameboard hamsurvival elitkent ve destansicraft tı ama kapandılar ben sunucunuza yardım ve geliştirmek için burdayım
Teşekkür ederiz fakat formu ferzan1341 Skype'ına göndermeniz gerekiyor buradan kabul edemiyoruz. Ayrıca tecrübeden kastımız kaç sunucuda çalıştın neler yaptın vb.

Thetabells

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum serveriniz factionsa plugin konusunda yardim edebilirim skype adresim thetabells34

Tolgaprosu11

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Formlar:
Admin-Moderator
Skype: [email protected] (siz yazın tamamen arama yerine çıkarım)
Tecrübeler: komutlar pluginler 4 serverim olmuştu ama kapandı isimleri gameboard hamsurvival elitkent ve destansicraft tı ama kapandılar ben sunucunuza yardım ve geliştirmek için burdayım
Kendinizi Tanıtın: ben 4 yıldır oynuyorum 1.7.2 den eski sürümlerden beri oynuyorum ve seçtiğim sunucuyu geliştirmek ve üst kademelere getirmeye geldim

emirhan8091

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Formlar
Rehber
Ad : Emirhan
Yaş 17
Komut Bilgisi : %100
Tecrübeler : 1.0dan beri rehberlik yaptım ve çok iyi ve deneyimli bir rehberim neden burdayım ? çünkü swnizi geliştirebilirim aynı zamanda forumlarda reklamda yapabilirim mutlaka almanızı tavsiye ederim beni 100 150 sw de rehber olmuşumdur.

PoweredRedMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Formlar:
Moderator
Ad: İbrahim
Komut Bilgisi: Vanilla Minecraftın tüm komutları + Plugin komutlarının neredeyse tamamı vs. ... (%100'e yakın denilebilir)
Tecrübeler: 2 Serverde builderlik , 1 Serverde Adminlik , 6 Serverde Kuruculuk , 3 Serverde Moderatorluk , 1 Serverde de Reklamcılık yaptığım oldu.
Kendinizi Tanıtın: Dürüstüm , saygılıyım , Aksi şekilde görünsede mütevaziyim , İnatçıyım :D , Zeki olduğuma inanıyorum , Minecraftta Komut , redstone , pluginler , modlar ve Buildler oldukça ilgimi çeker. Minecraftı 1.4.2 sürümünden beridir oynuyorum. Premiumum var. Açıkçası Moderator seçileceğimi SIRF YAŞIMDAN DOLAYI sanmıyorum. O tür egoist insanlardan da pek hoşlanmam ancak kabul edilirsem mutlu olacağım apaçık bir gerçektir.

*Sevgiler..*

VaasEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:Emirhan
Komut Bilgisi:%99
Tecrübeler:34 serverde oynadım ve 6sında kurucu 13 ünde admindim diğerlerinde mod builder
Kendinizi Tanıtın:oyun ilk çıktığından 2011 senesinden beridir oynuyor hatta Türkiyenin ilk sunucusunu açtım ama tuturamadım adı KroCraft tuturamamın sebebi ise trolendim. Kendimi beğenirim çünkü bu beni havalı yapar ama birini kıskandırmam daha doğrusu çalışmam

GG_ArdaPvP147

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Arda Yavuz
Komut Bilgisi:%85
Tecrübeler:%85 (Builder ise %95)
Kendinizi Tanıtın:BENİM ADIM ARDA HİÇ BİR ŞEKİLDE İNSANLARA KARŞI KÖTÜ DAVRAMAM AMA EĞER ANNEME LAF EDERSE İLK UYARIRIM SONRA BİDAHA UYARIRIM SONRA DEVAM EDERSE SS ALIP YETKİLİLERE ATARIM ASLA YALAN SÖLEMEM

mertkoyar058

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Formlar:
Moderator
Ad: İbrahim
Komut Bilgisi: Vanilla Minecraftın tüm komutları + Plugin komutlarının neredeyse tamamı vs. ... (%100'e yakın denilebilir)
Tecrübeler: 2 Serverde builderlik , 1 Serverde Adminlik , 6 Serverde Kuruculuk , 3 Serverde Moderatorluk , 1 Serverde de Reklamcılık yaptığım oldu.
Kendinizi Tanıtın: Dürüstüm , saygılıyım , Aksi şekilde görünsede mütevaziyim , İnatçıyım :D , Zeki olduğuma inanıyorum , Minecraftta Komut , redstone , pluginler , modlar ve Buildler oldukça ilgimi çeker. Minecraftı 1.4.2 sürümünden beridir oynuyorum. Premiumum var. Açıkçası Moderator seçileceğimi SIRF YAŞIMDAN DOLAYI sanmıyorum. O tür egoist insanlardan da pek hoşlanmam ancak kabul edilirsem mutlu olacağım apaçık bir gerçektir.

*Sevgiler..*
İbrahim kardeşim. Ben serverde kurucu değilim. Fakat sen bence yaştan değil sırf yalandan kaybediyorsun maalesef :(

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin-Moderator
Ad: Yavuz Kel
Komut Bilgisi: %98 kalan %2 unutulan vb.
Tecrübeler:Tüm Op komutları
Kendinizi Tanıtın:
4 Senedir MC oynuyorum 2 kuruculuk 6adminlik 15-16 kere de mod-rehber'liğim var.
İşini iyi yapan arkadaşlarla çalışmak isterim
Bütün bilğim oyun içidir
Endüşük yetkiden Enyüksegine kadar anlarım.
Admin-Genel Mod gibi rütbelerde çalışmak isterim.
OP bilgim Max %98 %99- arada unutulan bi kaç bilği olabilir insanlık hali
Genelde Skyblock serverlerde çalıştım.

PoweredRedMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İbrahim kardeşim. Ben serverde kurucu değilim. Fakat sen bence yaştan değil sırf yalandan kaybediyorsun maalesef :(
olmayan şeyden kaybetmeyeceğime göre :) Eyvallah kardeşim Heh Ayrıca Dürüst olduğumu bizzat yazdım ayrıca yalan söylemediğim gerçektir : 6 Kurucuya yalan diyorsan 6 Serverim oldu ki 2-3 tanesinde conconcraft yaptım Oldu ama ihanete uğradım geriye kalan 3 serverden 2'si pvp diğer serverde de faction yapmaya çalışmıştım ama o zamanlar yeterli plugin bulamamıştım hayalimdeki gibi yapamıyordum bu yüzden vazgeçtim