Birde söyler misin hangi açıdan başarılı değil ona göre düzelteyim kendimi.malesef başarılı değil.
Birde söyler misin hangi açıdan başarılı değil ona göre düzelteyim kendimi.malesef başarılı değil.
Standart buildlerden farkı yok bununBirde söyler misin hangi açıdan başarılı değil ona göre düzelteyim kendimi.
Standart buildi belirtir misin ?Standart buildlerden farkı yok bunun
hcyl çekip dört tarafa felan yapmalar standart ben böyle eski çağ olarak istiyorumStandart buildi belirtir misin ?
Yani ney bu standart build yapmayayım bir daha öyle şeyler
Sadece bir tane resime baktın galibahcyl çekip dört tarafa felan yapmalar standart ben böyle eski çağ olarak istiyorum
İceMC'nin spawnına bakabilirsin.Eski takımımla beraber yaptım.hcyl çekip dört tarafa felan yapmalar standart ben böyle eski çağ olarak istiyorum
Ben oluyun işteBuilder Alımları devam ediyor.
+
Etsin edeceği kadarBuilder Alımları devam ediyor.
+
builderliğiniz iyiyse ve başvuru yapacaksanız mesaj atınEtsin edeceği kadarSen profosyonel kişileri arıyorsun ancak onlar ücret işçisi
![]()
Mimarimin iyi olduğunu düşünüyorum fakat siz beğenmediniz.Güncel fotoğraflarıda atabilirim aslındabuilderliğiniz iyiyse ve başvuru yapacaksanız mesaj atın
atınız bakalımMimarimin iyi olduğunu düşünüyorum fakat siz beğenmediniz.Güncel fotoğraflarıda atabilirim aslında![]()
skype ekleyin : lastgame35![]()
![]()
![]()
Bulabildiklerim bunlar.
![]()
![]()
![]()
Bulabildiklerim bunlar.