-Kapsamlı Bilgi Noksanlığı-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar.
2 Ay Sonra Açılacak Olan Sunucumuzu Açmak İçin Sizden Aşağıdaki Sorulara Elinizden Geldiğince Yardım Edici Cevap Vermenizi İstiyorum.
Lütfen, Bizim İçin Çok Önemli.
Eğer Hepsini Bulabilirsek Sunucu Yarın Bile Açılabilir.
Teşekkürler.
-Yeselectro
  • Nitrado'nun IP Reklamı (bilmemne.nitrado.com gibi) Kaldırma Özelliği Var Mı, Varsa Ek Ücret İsteniyormu?
  • Movecraft Hariç Bildiğiniz En İyi Blok Hareket Ettirme Plugini Varmı?
  • Sizce 10 Sezonluk Hikayesi Olan (Geniş Haritalı) Bir Açık-Dünya RPG Sunucusu Kaç GB İster?
  • Bir Fütüristik RPG Sunucusunda Uzay Gemileri-Gezegenler ve Irklardan Başka Ne Olmalı, Önerdiklerinizi Canlandırabileceğimiz Pluginin Adı Nedir?
  • İnsanlar Küresel-DNA Uzay Gemilerini Severlermi?
  • Sizce Kaç Irk (Herkesin Katılabileceği) Olmalı?
  • Sunucumuz Modlu Olsunmu, Olmasınmı?
  • İlk Baştamı Irk Seçilmeli, Yoksa Sonradan Seçilebilmelimi?
  • Su Portallar Olsunmu (Mantık Katılacaktır.)?
Ve Aklınıza Gelen Diğer Önerileriniz Nelerdir.

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben ilk 3 soruyu pas geçip sonrakileri cevaplıyorum
-Tabi ki portallar, farklı evrenler olabilir.
-Kesinlikle çok sever(im)ler.
-Genelde 3-4 kullanılır ama bunun fütüristik bir rpg olduğunu söyledin bu nedenle en az 10 olmalı.
-Modlu olursa herkes giremeyebilir ancak çok daha zevkli olur, modsuzda herkes kolayca erişir ancak biraz daha sıkıcı olur.(Modlu)
-Şimdi sonradan seçilmesi daha iyi olur hoş bi hikaye eşliğinde mesela herkes insan olarak başlar sonrasında bi makine yardımıyla ırk değiştirir(örnek) gibisinden.
-Kesinlikle evet.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ilk soruya cevap vereceğim. Nitrado bir tek nitrado.net olarak vermiyor minecraft.gs minecraft.to olarak ta veriyor(detaylı bilgi için Alt Alan Adı'nı Değiştir kısmına bakabilirsiniz) veya siz kendiniz domain alarak play.isim.com gibi ip yapabiliyorsunuz.